Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetro pasiktól kérdezem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetro pasiktól kérdezem melegként, hogy az alábbi érzést hogyan tudja megadni vagy pótolni nektek egy nő?

Figyelt kérdés

Sokszor mondják a hetrok, hogy nem értik a melegeket. Én meg a hetrokat nem értem. A bi-ket még csak-csak, de a hetrókat...

Azt tudjuk, hogy nem csak egy meleg élvezheti, ha izgatják hátulról. De egy nő akkor sem tud megdugni. Tudom, hogy sokféle eszköz létezik, de az akkor sem olyan.

Amikor egy igazi pasi a szép és kemény farkával megdug... Aztán az utolsó póz az, hogy én hanyatt vagyok felhúzott lábbal és ő szemből dug... És eközben én közel kerülök az élvezethez... Mondom, hogy most, erre ő belehúz, és én lövők egy akkorát, hogy csak na, erre ő is megfeszül, belém vágja tövig, a teljes testében megremeg és nagyot élvez belém... Még tart az én orgazmusom, mikor elkezdődik az övé. Érzem és látom, ahogyan teljes testében megremeg, megfeszül és elélvez.

Mindehhez persze egy jól sikerült pasit képzelek magam elé, nem egy akárkit.

Ezt mégis hogyan tudja egy nő megadni? Mert szerintem sehogyan. Pedig biztos vagyok benne, hogy ez a szexuális élvezetek között dobogós helyen van. Nálam aranyérmes.

2014. jan. 10. 15:35
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:

38:

Ez jellemzően nem fiatal korban jelentkezik, hanem 50 év felett, hogyha egy életet átkeféltél a segglyukaddal.

Antal Imre humorista például közismerten meleg volt és az élete vége felé neki is problémái voltak a záróizmával emiatt.

Nem most lesz belőle gondod, hanem majd 50+ vagy inkább 60 és 70+ évesen, amikor anális szexes múlt nélkül is sokak számára válik nehézzé a záróizom tartása. Hát még ha gyakran éltek análisan nemi életet.

2014. jan. 18. 13:57
 42/63 A kérdező kommentje:

Mi számít gyakorinak? Miért nem fenyegetik ezzel az análozó nőket? Ha idős korban ezzel sokaknak van baja,akkor biztos, hogy a melegeknek ettől van?

És honnan tudod, hogy Antal Imrének voltak-e ilyen bajai?

2014. jan. 18. 15:34
 43/63 anonim ***** válasza:
50%

nem ártana különbséget tenni az inkontinencia és az izom elhasználtsága között...

ha az átlagosnál jobban tágítod a záróizmod (vagyis nem csak a szar jár át rajta), akkor az izom normális működése ellen dolgozol, ebből következően az izom ki fog nyúlni, vagyis már nem tud annyira zárni, mint normális esetben

képzelj el egy gumigyűrűt, ami mindig az adott méretének egy harmadára szűkül össze... a a gyűrű átmérője 9 cm, akkor összeszűkülve 3 cm lesz... ha kitágítod a gyűrűt 15 centire, akkor 5 centi lesz az összeszűkült gyűrű.. ennyi az egész, nincs ezen mit szarakodni..

Antal Imre pedig köztudottan alkoholista volt.. félreértés ne essék, én nagyon szerettem a humorát, de az tény, hogy alkoholista volt.. igen masszív alkoholista... ott pedig nem ritkán fordul elő az inkontinencia, ami nem a záróizom elnyűttsége miatt van

2014. jan. 18. 15:43
 44/63 A kérdező kommentje:
Ez idáig oké, de ez még mindig nem válasz arra a két kérdésre, hogy mennyi a sok, és ezzel miért csak a melegeket riogatják, az análozó nőket miért nem.
2014. jan. 18. 16:49
 45/63 anonim ***** válasza:
85%

Az, hogy mi a sok, egyénenként változó lehet.

Például 10 naponta 1 alkalom még sokaknak beleférhet.

De napi több anális szex (például meleg pároknál) már sok. Csak azt gondolom érted te is, hogy egy nőnek ott a puncija is, ha magába akar fogadni valakit. Viszont egy férfi erre csak a fenekét használhatja. És ha feltételezzük, hogy ugyanannyit szexelnek (és nagy átlagban igen), akkor a nő használhatja a punciját is bármikor, de egy férfi csak a fenekét (vagy marad az orál). Egy alkalmi kapcsolatokban lévő meleg férfinek nem kell tartani, ha havonta csak 1-2-szer dugják meg mondjuk, de egy állandó kapcsolatban lévő meleg férfinek, akit meg hetente jó néhányszor, annak már igen. Egyénenként változó lehet, de megvan az a nagyságrend, ami már veszélyes a legtöbbeknek.

Ki nem riogatja az análozó nőket? Szerintem ha felmész bármilyen női oldalra a neten, ahol van cikk az análról, a legtöbben találsz figyelmeztetést arra, hogy ritkán csinálják ők is.

2014. jan. 18. 17:06
 46/63 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy a nőket nem riogatják?? :o
2014. jan. 18. 19:10
 47/63 A kérdező kommentje:

Semmilyen análtémás oldalon nem találkoztam még így ezzel.

Ugye most arról van szó, hogy ha egy izmot sokáig nyújtok, akkor az utána nehezebben fog összehúzódni, úgy mint egy gumi. De ha ez így van, akkor miért nem tudom a kezemet nehezebben behajlítani, miután sokáig tartottam nyújtva a könyökömet?

2014. jan. 18. 20:03
 48/63 anonim ***** válasza:
59%
Meleg passzív fiú vagyok:)Nem lennék heteró soha:P Imádom ha dugnak.
2014. jan. 18. 20:13
 49/63 anonim ***** válasza:
85%

47

idióta! azért, mert az a könyököd neutrális helyzete! az az alapállapota! meg ez a normális használata!

de ha mondjuk rossz a tartásod, például bifokális szemüveggel olvasol sokat, akkor egy picit mindig felfelé néz a fejed, és a trapesius izmod megrövidülhet.. mivel az lett alaptartás, ami nála összehúzódás... vagyis ha folyton szorítanád a segged (és nem halnál meg bélzáródásban:D) akkor egy idő után szűkebb lenne az ánuszod is... de ez hónapokban, években mérhető..

ne bäszakodj velem, masszőr vagyok, az emberi izom a szakmám:D

2014. jan. 18. 20:27
 50/63 anonim ***** válasza:
49%
érdekes, hogy az ánuszt mindenki használja naponta. a szar vastagsága van akkora, mint egy péniszé, ez naponta kersztülmegy az ánuszon. szóval ha attól nem gyengül a záróizom, akkor semmitől :D
2014. jan. 18. 21:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!