Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként milyen egy nővel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként milyen egy nővel a szex?

Figyelt kérdés
Eddig azt hittem hogy biszexuális vagyok, de múltkor voltam nővel és hát nem igazán volt jó.. meg hát csak félig állt fel( de ez a szűk gumi miatt is lehetett)
2015. dec. 27. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
AAki meleg az nem élvezi nővel. :D
2015. dec. 27. 13:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan mint egy heteronak ferfival.
2015. dec. 27. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy meleg srácnak egyszerűen szellemileg nem kielégítő és nem izgató, ha nő a partnere. Te milyen értelemben nem élvezted?
2015. dec. 27. 14:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mint heteróként pasival! Gondolom! Mert a meg sem fordul a fejemben, hogy bármilyen módon is közeledjek pasik felé!
2015. dec. 27. 14:42
 5/10 anonim ***** válasza:
16%
Olyan mint egy hetero fiu a homárral
2015. dec. 27. 14:56
 6/10 A kérdező kommentje:
valaki esetleg akinek van tapasztalata?
2015. dec. 27. 15:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Az óvszer is lehetett.

2. A konkrét csaj is lehetett, aki vagy kívül vagy belül de mégsem volt neked vonzó valamiért.

Azt javaslom azért még 1-2 másik nővel próbáld ki a szexet, mielőtt full melegnek könyveled el magad. Gondolom férfiból sem csak eggyel voltál az életben és gondolom voltak köztük olyanok, akikkel nem volt olyan jó, mint mással.

2015. dec. 27. 15:56
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Biztos jó érzés lehet egy női nemiszervbe behatolni, de szellemileg engem nem elégitene ki.. a melleket meg látni se szeretem szóval talán a farkamnak jól esne, de pusztán a gondolat hogy egy nővel vagyok talán ezt az élvezetet is elnyomná
2015. dec. 27. 18:16
 9/10 anonim válasza:
100%
De előtte tájékoztasd a nőt a nemi identitásodról.
2016. febr. 21. 17:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A szex lehet pocsék csomó okból. Nincs meg a kémia. Fáradt vagy. Feszült vagy valami miatt. Nem érzed magad biztonságban, pl. mi van ha a szomszédba áthallatszik, terhes lesz a csaj stb. Nincs elég tapasztalatod, vagy neki nincsen...vagy mindkettőtöknek. Ahhoz az egy személyhez nem vonzódsz igazán. Nem úgy nyúl hozzád ahogy az neked jó. Nincs meg a kommunikáció, elbeszéltetek egymás mellett. Másfajta szex az, amire vágytok, ő azt szeretné, hogy feltedd a falra, te megy inkább bújnál. Vagy fordítva.

A szexualitás ezernyi dolgon múlik.

2016. márc. 12. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!