Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homofòbok - hány meleget...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homofòbok - hány meleget ismertek személyesen?

Figyelt kérdés

Unom már én is a homofòbos kérdéseket, de erre kíváncsi vagyok.

Nem vitát akarok szítani.

2017. máj. 21. 08:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
82%
Utolso: én se értem, én felpontoztalak;)
2017. jún. 2. 10:02
 22/30 A kérdező kommentje:
Én se pontoztalak le. Attòl, hogy meleg valaki, nem lesz jò ember. Ez nem egy személyiség jegy.
2017. jún. 2. 17:35
 23/30 anonim válasza:
45%
#21 és kérdező köszi nektek. ^^
2017. jún. 3. 00:32
 24/30 anonim ***** válasza:
4%
Többet is és jó viszonyom van velük. Nem a személyt utasìtjuk el hanem magàt a homoszexualitàst.
2017. jún. 7. 06:54
 25/30 anonim ***** válasza:
73%

Nácit és KKK tagot se ismerek személyesen mégis utálhatom őket.

Viccen kívül tényleg nem kötelező személyesen ismerni egy csoport tagját hogy ne szeresd őket, vagy a mai toleráns társadalomban már köteles mindenki mindenkit feltétel nélkül szeretni?

Mielőtt még valaki ezzel jönne, a melegekkel történetesen az égvilágon semmi bajom.

2017. jún. 7. 07:29
 26/30 A kérdező kommentje:

Nácikat és KKK-t nem kell ide sorolni:D ők ártani akarnak egyes csoportoknak. Nem kell meglepődni, ha valaki rossz véleménnyel van ròluk. Az, hogy valaki meleg szinte semmit, de semmit nem befolyásol, csak egy jellemző, és nem jellemvonás.

De ment a zöld kéz ;)

2017. jún. 7. 08:50
 27/30 anonim ***** válasza:
1%

Nem vagyok homofób, csak természetellenesnek tartom azt, hogy elfogadjuk őket.

A természet részei vagyunk. A természet pedig kegyetlen.

2017. jún. 7. 09:10
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mi értelme a homofóbiának, hisz nem konkurrensek... :D De komolyan, a homoszexualitás ugyanolyan genetikai dolog, mint a heteroszexualitás (a legnagyobb homofóbot, aki azt állítja, h átnevelhetők a homoszexuálisak, kérdezzünk már meg, h akkor a heteroságról is "lenevelhető" valaki? :D baromság... El kell fogadni, h léteznek, ugyanolyan értékes emberek, mint mások.
2017. jún. 7. 14:31
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ugyanolyan értékes és értéktelen is, mint a hetero. Hisz azok közt is megtalálható mint kettő.

KKK, nácik , hungaristák és hasonlók: Ezek ideológiák alapján létre jött csoportosulások. Vannak vezérelveik, amivel többen is egyetértenek, ezért esetleg csatlakoznak hozzájuk. És lehet ezzel vitatkozni, de bizony köztük is vannak biszexuális, vagy akár homoszexuális egyének! Csak éppen titkolják. A fő ideológiát [pl. fajgyűlölet, antiszemitizmus, vagy éppen a szélsőjobb oldali, hazafias értékek (amely utóbbiak nem elítélendők, csak a mai liberális politikai "értékek" szerint)] magukénak érezve csatlakoznak, attól függetlenül, hogy ők nemi identitásukat tekintve a "másik oldalt" vagy a "közép utat" (homo vagy bi) képviselik.

Ez tény, saját tapasztalatból tudom, Ugyanis bi létemre én is kapcsolatba kerültem ilyen csoportokkal (bár én "csak" szimplán hazafias érzéseim miatt, nem pedig mert "akkora fajgyűlölő meg stb." lennék). Több ilyen személlyel ma is tartom a kapcsolatot, bár a napi elfoglaltságok miatt már sokkal ritkábban találkozok velük. Vannak amiben egyetértünk és vannak amiben nem. Persze ők nem tudják rólam, hogy bi vagyok, de azt sem, hogy nem én vagyok köztük az egyetlen.

Ugyanakkor a melegek közt is találkoztam olyanokkal, akik akik legalább akkora fajgyűlölők, mint fentebb említett ismerőseim, haverjaim.

Egyébkét a történelmet tekintve pl a náci párt számos prominens személy is homoszexuális (pl Röhm) vagy biszexuális volt (pl Borman).

A lényeg tehát, hogy az egyes ideológiák követői közt is lehetnek melegek, bi-k, hisz ők csak a fő irányelvek miatt csatlakoztak hozzájuk.

Éppen ezért a homofóbakat és a politikai nézeteket (is) valló csoportosulásokat szerintem nem érdemes összevonni.

#28-sal pedig totál egyetértek!

2017. júl. 20. 06:46
 30/30 Ramone ***** válasza:
12%

Nem a homoszexualitással van bajom ezt már több soron elmagyaráztam már... A b*okát nem csipem a homoszexuális embereket meg max elkerülöm mert nem lehet velük beszélgetni... Én próbáltam ezen túllendülni mert "ők is emberek" de ideig óráig ment de onnantól csak erre a témára tereltèk a beszélgetést és megpróbáltak meggyőzni hogy amit ők vallanak az tulajdonképpen jó és próbáljam ki utána itelkezzek... És könyörgöm egy nemhez való vonzódás nem olyan mint a rántott máj hogy "kóstold meg és utána döntsd hogy szereted e vagy nem"

Nem lehet velük hosszútávon jóba lenni mert vagy beprobálkoznak vagy mindenáron meg akarnak téríteni... Nekem ez nem kell mert tudom hogy én nem az a fajta vagyok aki lakatot tud tenni a szájára és kimondom amit gondolok ... Én nem bánom a homoszexuális embereket a b*ikat továbbra is szidom mint a bokrot mert ők fogyatékosok de ez megint olyan dolog hogy én vagyok egyedül.. engem könnyebb elkerülni mint egy csoportot ...

2017. júl. 20. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!