Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homofòbok - hány meleget ismertek személyesen?
Unom már én is a homofòbos kérdéseket, de erre kíváncsi vagyok.
Nem vitát akarok szítani.
Így van, a népesség kb 4%-a nem heteroszexuális, tehát ha dolgozol egy munkahelyen ahol vagytok 100-an, ott bizony akadni fog kb 4 bi/homo.
Mégis dolgoztam olyan helyen, ahol mindenki váltig állította, hogy ott ilyen nem fordulhat elő.
Melóhelyen van egyébként egy férfi, keménye iszik, gyúr, igazi férfias jelenség, a nagy homofóbok sosem gondolnák róla, hogy nem ő a vezérhím, az meg soha egyiknek sem tűnik fel, hogy a srác sosem hozza el a kapcsolatait sehova, és soha, de soha nem beszél róluk úgy, hogy kiderüljön az illető neme.
Ők csak azt látják, hogy az ilyen biztos nem meleg, hisz mekkora kan :)
"népesség kb 4%-a nem heteroszexuális"
Ez az adat honnan van?
Full melegnek szoktak ennyit vagy többet tippelni, binek meg jelentősen többet.
Aki a társadalomban él, vagyis munkahelyre/iskolába, boltba, orvoshoz, gyógyszertárba stb stb jár, az egyértelműen ismer melegeket, csak nem tudja róluk. Így elég nevetséges, amikor valaki éppen egy melegnek szidja a melegeket, s nem tudja, hogy akinek mondja, ő is az. :D
Én a saját falumban, amelyben 4 ezren laknak, kapásból 12 emberről tudok, aki meleg. Erről a 12 emberről hosszú évek során, a csetes/társkeresős ismerkedéseim alkalmával szereztem tudomást. Volt köztük olyan, akivel napi szinten beszélgettem a buszon vagy a boltban, mégsem tűnt fel hogy meleg lenne, csak amikor a cseten összeakadtam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!