Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homofòbok - hány meleget...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homofòbok - hány meleget ismertek személyesen?

Figyelt kérdés

Unom már én is a homofòbos kérdéseket, de erre kíváncsi vagyok.

Nem vitát akarok szítani.

2017. máj. 21. 08:31
1 2 3
 1/30 Ramone ***** válasza:
15%
Többet mint szeretnék ...
2017. máj. 21. 08:37
 2/30 A kérdező kommentje:
Vagyis? Mennyit szeretnél? Mennyit ismersz? Egyet biztos, de mennyi az annyi?
2017. máj. 21. 08:46
 3/30 anonim ***** válasza:
94%
Minden homofób ismer egy csomó meleget, mindössze nem tudják, hogy azok. Amennyiben nyíltan nyilvánítanak ki elhamarkodott dolgokat, az könnyen arra vezetheti a homoszexuálisokat, hogy az ilyen személynek ne vallják be identitásukat...
2017. máj. 21. 08:58
 4/30 anonim ***** válasza:
95%

Így van, a népesség kb 4%-a nem heteroszexuális, tehát ha dolgozol egy munkahelyen ahol vagytok 100-an, ott bizony akadni fog kb 4 bi/homo.

Mégis dolgoztam olyan helyen, ahol mindenki váltig állította, hogy ott ilyen nem fordulhat elő.

Melóhelyen van egyébként egy férfi, keménye iszik, gyúr, igazi férfias jelenség, a nagy homofóbok sosem gondolnák róla, hogy nem ő a vezérhím, az meg soha egyiknek sem tűnik fel, hogy a srác sosem hozza el a kapcsolatait sehova, és soha, de soha nem beszél róluk úgy, hogy kiderüljön az illető neme.

Ők csak azt látják, hogy az ilyen biztos nem meleg, hisz mekkora kan :)

2017. máj. 21. 09:33
 5/30 kovpet ***** válasza:
90%

"népesség kb 4%-a nem heteroszexuális"

Ez az adat honnan van?

Full melegnek szoktak ennyit vagy többet tippelni, binek meg jelentősen többet.

2017. máj. 21. 11:14
 6/30 anonim ***** válasza:
0%
Csak a homárok mondják az 5-10% ot. Valójában szerintem ezerből egy-két ember lehet homár. Az meg 0.1 %
2017. máj. 21. 12:34
 7/30 anonim ***** válasza:
95%
:D A homofóbokat a homoszexuális kategóriában kérdezed. És a legszebb, hogy még érkezik is tőlük rá válasz itt. xD
2017. máj. 21. 13:00
 8/30 anonim ***** válasza:
95%

Aki a társadalomban él, vagyis munkahelyre/iskolába, boltba, orvoshoz, gyógyszertárba stb stb jár, az egyértelműen ismer melegeket, csak nem tudja róluk. Így elég nevetséges, amikor valaki éppen egy melegnek szidja a melegeket, s nem tudja, hogy akinek mondja, ő is az. :D

Én a saját falumban, amelyben 4 ezren laknak, kapásból 12 emberről tudok, aki meleg. Erről a 12 emberről hosszú évek során, a csetes/társkeresős ismerkedéseim alkalmával szereztem tudomást. Volt köztük olyan, akivel napi szinten beszélgettem a buszon vagy a boltban, mégsem tűnt fel hogy meleg lenne, csak amikor a cseten összeakadtam vele.

2017. máj. 21. 14:36
 9/30 anonim ***** válasza:
96%
6-os: közgázt tanulok az egyetemen. A csoportunk 60 fős, ebből a srácok száma kb. 25 fő. 4 melegről tudok a csoportunkban (beleértve magamat is).. maradjunk annyiban, hogy ez jóval több, mint az általad saccolt 0,1%. :D
2017. máj. 21. 14:55
 10/30 anonim ***** válasza:
95%
#6 te álomvilágban élsz :D
2017. máj. 21. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!