Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homofòbok - hány meleget...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homofòbok - hány meleget ismertek személyesen?

Figyelt kérdés

Unom már én is a homofòbos kérdéseket, de erre kíváncsi vagyok.

Nem vitát akarok szítani.

2017. máj. 21. 08:31
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm:D

Lehet nem volt jò ötlet ebben a kategòriában homofòbokat kérdezni, de mindig annyian vannak, és olyan könnyen idetalálnak><

2017. máj. 21. 16:48
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez még mindig fura, hogy ha tudomást se akarnak venni rólunk és gyűlölnek minket akkor miért találnak mindig a Homoszexuális kategóriához és még az intimebb kérdésekhez is... :D (nem célozgatok arra jelenleg, hogy egy része vonzódik az efféle dolgokhoz..)

Amúgy a kérdésedre a válasz, hogy gondolom mostanra egyértelmű, hogy nem vagyok homofób (sőt) de én személyesen inkább Biszexeket ismerek és csak egy pár meleget és 70%-ról meg se mondanád, hogy van benne hajlam... :D

2017. máj. 21. 18:09
 13/30 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem a homofóbok legbelül melegek....
2017. máj. 21. 19:04
 14/30 Ramone ***** válasza:
13%

Ismerek vagy 3-4 et és ez a szám pont 3-4 el több mint amennyit szeretnék.

Lehet mondani hogy homofób vagyok de én legalább nem húzom fel ettől az orrom úgy mint a b*ik ha azt mondják rájuk hogy b*ik

2017. máj. 24. 12:02
 15/30 anonim ***** válasza:
91%
14. Csak non stop búzázól a homo kategóriában. Tényleg elég jól viseled.
2017. máj. 24. 12:35
 16/30 A kérdező kommentje:

Ramone tényleg sokat vagy itt.

Figyi:) ha srác vagy, kielégíthetem a titkolt vágyaidat, hogy szembenézhess a valòs szexuális orientáciòddal, és ne itt búzázz felalá. Mindenkinek jobb lesz, neked is, nekünk is. Ha akarod, a szádba is kakilok.

2017. máj. 24. 12:41
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

16. Ő heteró alfahím. Pasikkal max csak autószerelésről beszélget.

Minden más kontaktustól bekövetkezik a visszafordíthatatlan bebuzulás.

A kíváncsi heterók ellenben csak a 100% homokkal homofóbok, de biszex pasiknak simán mélytorkoznak, amíg a barátnő/feleség munkában van (max este 18-ig).

2017. máj. 24. 13:06
 18/30 anonim válasza:
100%

"Csak a homárok mondják az 5-10% ot. Valójában szerintem ezerből egy-két ember lehet homár. Az meg 0.1 %"

A 14 fős osztályomban ketten is azok vagyunk, a kb. 250 fős iskolában rajtunk kívül 4 emberről tudom hogy meleg/bi (de nyilván vannak olyanok is akikről nem tudok). Ez semmiképpen sem 0.1%.

Egyébként biztos vagyok benne, hogy te is számos meleget ismersz (esetleg még kedveled is őket), csak nem tudod róluk, hogy azok. A szüleim is meg vannak győződve arról, hogy nincs homoszexuális ismerősük, miközben a saját lányuk is az.:)

2017. máj. 31. 13:54
 19/30 anonim válasza:
32%
Homofóbnak azért nem mondanám magam. De ismerek 4-5 meleget is, és egyikkel sincs túl jó tapasztalatom.
2017. jún. 1. 02:05
 20/30 anonim válasza:
56%
Utolsó vagyok. Nem értem, hogy miért kellett azért lepontozni ennyire, mert válaszoltam egy kérdésre...
2017. jún. 2. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!