Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Nektek milyen EXTRÉM szexuális perverzióitok vannak?
Figyelt kérdés
Nyilván annak szól elsősorban a kérdés, aki maga is "rendelkezik"' ilyenekkel, vagy van ismerőse, akiről tudja, hogy extrém szexuális perverziója van.
Fétiseket is írhattok, amikkel rendelkeztek...
2017. máj. 18. 14:46
41/46 Lőrinc98 válasza:
A motoros borcuccok a fetish-m!
Szexben a pisiszexet szeretem nagyon!!
42/46 anonim válasza:
Ge.imániás vagyok! Élvezzenek a számba, torkomba, arcomra. Lefagyasztott sok adag spermát nyalogatni, magamra kenni, és ragacsosan egymáshoz bújni.
44/46 anonim válasza:
Lennék egy fiatalabb srác szolgája.
45/46 anonim válasza:
30 F vok, imádom ha 14-25 év közötti szőrtelen fiú letérdepeltet,lekell szopnom számbaélvezne,utána beleis pisilne..utána kikellene nyalnom a cuki fenekét ,csókolózni a popsilyukával jó sokáig kényeztetni...egész nap a vágyait kielégiteni..hacsak pisilni megy is akkor is rám-számbapisiljen...a wc ben is ott lenni mikor kakil...utána kinyalni neki jo sokáig...
46/46 anonim válasza:
Én leszoptam a kutyámat és meg akartam b@szatni magam vele de az már nem sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!