Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! Nektek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Nektek milyen EXTRÉM szexuális perverzióitok vannak?

Figyelt kérdés

Nyilván annak szól elsősorban a kérdés, aki maga is "rendelkezik"' ilyenekkel, vagy van ismerőse, akiről tudja, hogy extrém szexuális perverziója van.

Fétiseket is írhattok, amikkel rendelkeztek...

2017. máj. 18. 14:46
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
nagyon élvezném ha egyszerre két meztelen srác maszírozna
2017. jún. 2. 12:21
 22/46 anonim válasza:
64%
Én imádom ha szopás közben a számbaélvez be a fiu, leis nyelem..s szeretem ha bele is pisil a számba. És szeretek még seggjukat nyalni akkor is ha nem tiszta😊sőtt,kakisan is.
2017. nov. 17. 08:42
 23/46 anonim ***** válasza:
93%

Utsó ez azért elég erős :D

Hát nekem a legdurvább amit elképzelek hogy egy kemény edzés vagy valami fárasztó, izzasztó dolog után nyári hőségben lepippantani a csupa verejték partneremet és így szexelni egy jót :D

Valakinek ez is lehet beteges, mert nem "steril" szex

Nekem nagyon izgató.

2018. jan. 10. 00:23
 24/46 anonim ***** válasza:
65%
ugyanaz mint a 22/24esnek :)
2018. jan. 20. 01:23
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

#4,#6

Írtad, hogy csak neten ismerkedsz, mert élőben nem kérdezheted meg, hogy meleg-e a kiszemelt. Hidd el, működik élőben is az ismerkedés, csak ne ajtóstól ronts a házba. Annak idején, amikor még én voltam kezdő, nem volt internet, és mégis tudtunk ismerkedni.

61/F/Bi

2018. jan. 20. 10:02
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kissé paradox. :D

Az egyik, hogy én vagyok kiszolgáltatott helyzetben aktívként, és a passzív párom kikötöz, az egekig kínoz a késleltetéssel, aztán nagy kegyesen meglovagol, vagy pl ráül az arcomra és úgy kell kinyalnom/szopnom, hogy én "nem akarom, de muszáj".

A másik véglet, hogy ő tesz meg mindent nekem, bárhogyan, bármikor akarom.

Furcsa is volt olvasni a kommenteket, mert eddig még nem találkoztam olyan passzívval az életben, aki ennyire benne lett volna a játékban. :)

Az első verziónál nem mert senki ilyen lenni, a másodiknál pedig félt, mit kérek... istenem, azért ezt át lehet beszélni nyilván, és le is lehet állni. Mindegy :D

24/F

2018. febr. 11. 02:51
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

Izgatna ha lenne egy srác akit kedvemre használhatok. Ha tudná, hogy ő azért van, hogy kényeztessen. Ha úgy van szop 1 órán át és hálás ha mélytorkoznia kell, nem pedig rinyál. Azonban a többség csak kötözve kapható és csak addig okés neki bármi amíg nem kell túllépnie olyan dolgon, ami nem a kedvence. Szopna, de nem 1 órát. Dughatom, de nem keményen. Sorolhatnám....

Azért persze néha akad, aki mégis komoly, csak munka megtalálni! :)

2018. febr. 11. 10:58
 28/46 Király Péter 1 ***** válasza:
100%
Csinos pasik érettek, fiatalok felszednek, táncolunk, végig mennek rajtam ahogy én, aztán ahogy ők akarják, alárendeltként, utána dominásként ki élni minden egyes lükésüket, dupláznának, nézném ahogy egymást is csinálják, engem is haver beszél hozzám, uralkodik felettem érett fiú és kifulladásig kefél.
2018. márc. 3. 22:08
 29/46 anonim ***** válasza:
79%
Egy srácra vágyom, akit dughatok, szop, pofozhatom, akármi. Aki értem van csak!
2018. márc. 5. 22:46
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Csinos sportos srácot meztelenül felültetni a szobabiciklire, hogy tekerje. Aztán olajos masszázst adni neki mindenhol. De a tekerést nem hagyhatja abba. Szobabiciklizés közben kézzel a csúcsig izgatnám.
2018. márc. 6. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!