Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Nektek milyen EXTRÉM szexuális perverzióitok vannak?
Nyilván annak szól elsősorban a kérdés, aki maga is "rendelkezik"' ilyenekkel, vagy van ismerőse, akiről tudja, hogy extrém szexuális perverziója van.
Fétiseket is írhattok, amikkel rendelkeztek...
Utsó ez azért elég erős :D
Hát nekem a legdurvább amit elképzelek hogy egy kemény edzés vagy valami fárasztó, izzasztó dolog után nyári hőségben lepippantani a csupa verejték partneremet és így szexelni egy jót :D
Valakinek ez is lehet beteges, mert nem "steril" szex
Nekem nagyon izgató.
#4,#6
Írtad, hogy csak neten ismerkedsz, mert élőben nem kérdezheted meg, hogy meleg-e a kiszemelt. Hidd el, működik élőben is az ismerkedés, csak ne ajtóstól ronts a házba. Annak idején, amikor még én voltam kezdő, nem volt internet, és mégis tudtunk ismerkedni.
61/F/Bi
Nekem kissé paradox. :D
Az egyik, hogy én vagyok kiszolgáltatott helyzetben aktívként, és a passzív párom kikötöz, az egekig kínoz a késleltetéssel, aztán nagy kegyesen meglovagol, vagy pl ráül az arcomra és úgy kell kinyalnom/szopnom, hogy én "nem akarom, de muszáj".
A másik véglet, hogy ő tesz meg mindent nekem, bárhogyan, bármikor akarom.
Furcsa is volt olvasni a kommenteket, mert eddig még nem találkoztam olyan passzívval az életben, aki ennyire benne lett volna a játékban. :)
Az első verziónál nem mert senki ilyen lenni, a másodiknál pedig félt, mit kérek... istenem, azért ezt át lehet beszélni nyilván, és le is lehet állni. Mindegy :D
24/F
Izgatna ha lenne egy srác akit kedvemre használhatok. Ha tudná, hogy ő azért van, hogy kényeztessen. Ha úgy van szop 1 órán át és hálás ha mélytorkoznia kell, nem pedig rinyál. Azonban a többség csak kötözve kapható és csak addig okés neki bármi amíg nem kell túllépnie olyan dolgon, ami nem a kedvence. Szopna, de nem 1 órát. Dughatom, de nem keményen. Sorolhatnám....
Azért persze néha akad, aki mégis komoly, csak munka megtalálni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!