Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Nektek milyen EXTRÉM szexuális perverzióitok vannak?
Nyilván annak szól elsősorban a kérdés, aki maga is "rendelkezik"' ilyenekkel, vagy van ismerőse, akiről tudja, hogy extrém szexuális perverziója van.
Fétiseket is írhattok, amikkel rendelkeztek...
Kötözés, bdsm, kényszer orál, többes (ez csak vágy egyelőre) subpasszív oldalról, egy nő parancsára másik sub-passzív pasival játék, csipeszek, enyhébb CBT, electro, nagyjából ennyi, azt hiszem :)
30F
Nekem a legextremebb, hogy ha ez annak szamit az, hogy kezeljen egy kicsit a rabszolgajakent, kotozzon meg, erezzem magam teljesen kiszolgaltatott helyzetben (persze csak olyannal akit mar ismerek, egy ismeretlennel amugy sem csinalnam es benne van a riziko hogy otthagy, ugy meg mar nem buli :D ) es vagy az elejen vagy a vegen vagja le a hajam, borotvalja le kopaszra es mikozben en ellenkezni probalok ne valtson ki belole semmit.
19f
Amúgy rengeteg passzív meleg srác van, és kevés aktív. Olvasom a komikat, és bevallom, örültem volna, ha rám ír egy aktív srác. De sajnos nem lett így. :D
Pedig látható, rajtunk semmi nem múlik, hagynánk, hogy a partnerünk kiélje a vágyait.
Nem is nagyon értem ezt... ha aktív lennék, tuti az itt író összes passzívra ráírnék, mert láthatóan bármit megtennének.
Fura, hogy bátrabban felvállaljuk, ami vonz minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!