Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! Nektek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Nektek milyen EXTRÉM szexuális perverzióitok vannak?

Figyelt kérdés

Nyilván annak szól elsősorban a kérdés, aki maga is "rendelkezik"' ilyenekkel, vagy van ismerőse, akiről tudja, hogy extrém szexuális perverziója van.

Fétiseket is írhattok, amikkel rendelkeztek...

2017. máj. 18. 14:46
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
82%
Alázás, alárendeltség, pet-play, illetve extrém lábfétis (kosz, izzadtság, használt zokni) és mindezek egybekötve.
2017. máj. 18. 19:35
 12/46 Béla211 ***** válasza:
90%
Én azt szeretem a legjobban mikor a párom kikötöz és eljátsszuk ,hogy én heteró vagyok és ő engem megerőszakol úgy ,hogy én vagyok az aktív és közben fojtogatja a nyakamat miközben lovagol rajtam.
2017. máj. 19. 09:43
 13/46 anonim ***** válasza:
88%

Kötözés, bdsm, kényszer orál, többes (ez csak vágy egyelőre) subpasszív oldalról, egy nő parancsára másik sub-passzív pasival játék, csipeszek, enyhébb CBT, electro, nagyjából ennyi, azt hiszem :)

30F

2017. máj. 19. 12:53
 14/46 anonim ***** válasza:
89%
Szájpecekben kikötözve jól megdugják a számat, majd megerőszakolnak. Mivel lábfétisem van, szeretem puszilgatni, nyalogatni más fiúk talpát. Egy alárendelt viszonban kikötözve szívesen kényeztetném más srácok lábacskáit. 28F
2017. máj. 19. 13:46
 15/46 anonim ***** válasza:
85%
Hogy egy idősebb férfi szexszolgaja legyek egy napra, pénzért. Nagyon élvezném 😊 16F
2017. máj. 19. 20:46
 16/46 A kérdező kommentje:
#15 Ezt jól meggondoltad? Egy egész napra? :O És miért pont egy idősebb emberrel?
2017. máj. 19. 20:59
 17/46 anonim ***** válasza:
90%

Nekem a legextremebb, hogy ha ez annak szamit az, hogy kezeljen egy kicsit a rabszolgajakent, kotozzon meg, erezzem magam teljesen kiszolgaltatott helyzetben (persze csak olyannal akit mar ismerek, egy ismeretlennel amugy sem csinalnam es benne van a riziko hogy otthagy, ugy meg mar nem buli :D ) es vagy az elejen vagy a vegen vagja le a hajam, borotvalja le kopaszra es mikozben en ellenkezni probalok ne valtson ki belole semmit.

19f

2017. máj. 20. 15:25
 18/46 anonim ***** válasza:
97%
Régi álmom egy szolga, aki addig szop, amíg akarom pl. De ha kell masszírozza a hátam, ha kell smárol. Azaz, azért van ott, hogy nekem jó legyen:)
2017. máj. 21. 09:58
 19/46 anonim ***** válasza:
92%
a legjobb barátnőm segítene kisminkelni magamat, beöltöztetni szexi női ruciba, alatta szexi fehérneművel, combfix, bugyi, harisnyatartó és így elmenni bulizni, ahol felszedne egy izmos pasi és... többit a képzeletetekre bízom. bár ez annyira nem extrém.
2017. máj. 23. 10:05
 20/46 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy rengeteg passzív meleg srác van, és kevés aktív. Olvasom a komikat, és bevallom, örültem volna, ha rám ír egy aktív srác. De sajnos nem lett így. :D

Pedig látható, rajtunk semmi nem múlik, hagynánk, hogy a partnerünk kiélje a vágyait.

Nem is nagyon értem ezt... ha aktív lennék, tuti az itt író összes passzívra ráírnék, mert láthatóan bármit megtennének.

Fura, hogy bátrabban felvállaljuk, ami vonz minket.

2017. máj. 31. 10:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!