Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! Nektek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Nektek milyen EXTRÉM szexuális perverzióitok vannak?

Figyelt kérdés

Nyilván annak szól elsősorban a kérdés, aki maga is "rendelkezik"' ilyenekkel, vagy van ismerőse, akiről tudja, hogy extrém szexuális perverziója van.

Fétiseket is írhattok, amikkel rendelkeztek...

2017. máj. 18. 14:46
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
91%
Izgatna ha valakivel lepisilnénk egymást. :D
2018. márc. 6. 18:12
 32/46 anonim ***** válasza:
87%
Én a fist-elést szeretném kipróbálni aktìvként.
2018. aug. 13. 04:01
 33/46 anonim válasza:
85%

Szeretnèm,hogy valaki kemènyen megszopason,torkomig is tolhassa ha birja akár oda is èlvezhet orrom is befoghassa akár,használja a szám,torkom ahogyan csak ő akarja,arcomra torkomra ülhet,mindezt úgy,hogy kikötözve legyek!van itt ilyen illető?,mert nemtalállom es kb.2 hónapja keresem!,esetleg tudnátok egy szex oldalat vagy linket ahol talállok ilyen videókat?mert azt se nagyon talállok vagy rosszul-roszhelyen keresem!

Válaszokat privibe!

2018. aug. 13. 04:04
 34/46 anonim ***** válasza:
79%
Én dom vagyok és bi..
2018. aug. 13. 08:32
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
három aktív izmi srác megdugna meg szoptna
2018. aug. 13. 19:16
 36/46 anonim ***** válasza:
93%
Cum controll, slave-dom játékok, női ruha (a másikon)
2019. jan. 23. 19:01
 37/46 anonim ***** válasza:
76%

Breath control, breathplay,

Fojtogatós szex, vizalatti szex az előzőek keveréke.

Pl szopnak, majd miutan jönne fel levegőért akkor lent tartanám.

Vagy kikötözni, leengedni a vízalá én is ott lennék de én palackkal. Elkezdeni csikizni az illetőt hogy több levegőt engedjen ki. Vagy ugyanez, csak nem csikizni, hanem én elkezdem leszopni, de úgy hogy ő nem kap levegőt. Amikor már nagyon kell neki, akkor adok a palackból de elkezdem fojtogatni.

Vagy mind2-en lemerulunk nyakánál fojtogatni kezdem közben hátulról csinálom.

2019. jan. 24. 09:59
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy annyira extrém, de nekem nagy vágyam, hogy egy kigyúrt, nagyon izmos pasi feszítse az izmait, mutogassa magát, közben én simogatom, fogdosom. Majd jól megdugjon, és ekkor is sokszor feszítse az izmait, várja el, hogy simogassan a befeszített bicepszét például, miközben hevesen dolgozik bennem mondjuk misszionáriusban. (Ha hagyná is magát megdugni, az lenne a legjobb.)
2019. febr. 1. 05:35
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

Az aranyos kispasim mellett ébredni reggel, aki meztelen alszik velem...

Azt hiszem manapság ez már nagyfokú perverzió, nem?! :(

2019. aug. 29. 15:55
 40/46 anonim ***** válasza:
88%

Ezeekwt csinálja velemnegy nagydarab szőrös vagy akár nagyon kövér férfi:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

gyűrjön maga alá, erőszakolja meg a torkom, élvezzen a gyomromba tövig a nyelőcsövembe tolvaba forró, lüktető farkát, üljön a nyakamra és arcomra, lépjen a hasamra, tapossa szét a farkam.

2019. aug. 29. 18:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!