Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a legtobb melegek?
Kazincbarcikában ÉS körzetében.
Szívesen, máskor is.
1., megelőztél...
Kazincbarcikában, ennél szűkebb helymegjelöléssel már ki is zártunk néhány lehetőséget..
A Kazinc amúgy egy férfi keresztnév?
Vagy valami hasonló név, ami olyan mint a Kazinc? Mert az jut eszembe erről, mintha ez egy férfi név lenne.
Minek tetted fel a kérdést ha meg is válaszoltad rögtön?
Én amúgy nem tudtam, hogy Kazincbarcikán vannak a legtöbb melegek, szóval meg kellett volna néznem a Google-ben.
#6-osnak:
Neked elmentek otthonról? Ez egy város, a kérdező meg ott lakik (nagy valószínűséggel), és arra kíváncsi, hogy azon belül milyen helyeken számíthat "meleg fogadtatásra". :D (Ez de jól jött ki... :D)
Kérdezőnek:
Nem ismerem a helyet, bocsi. De hajrá!
Van ismerősöm, aki kis városban él, és csak úgy leszokták szólítani (pedig nem egy modell)... Nem tudom, hogyan csinálja... (Irigy is vagyok egy kicsit...)
Amúgy próbálkozz kocsmában, az ismerősömet ott szokták leszólítani általában. :D
Pontosan tudom mire gondolt a kérdező, azért ne nézz hülyének. A válaszom szarkazmus volt, mert nagyon hülyén sikerült megfogalmazni a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!