Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor keztétek sejteni hogy melegek vagytok és mikor tisztázódott le? (kor)
Már óvodás koromban voltak jelek,és történtek dolgok egy fiúval.Ahogy telt az idő általános suli,közép suli már rég a férfiakhoz vonzódtam ez nem volt kérdés mert állandóan férfiakról ábrándoztam és velük voltak erotikus gondolataim.Ugyanakkor tagadásban éltem mert nem voltam hajlandó tudomást venni arról ,h hát én homoszexuális vagyok a homokba dugtam a fejem egyszerűen képtelen voltam elfogadni nem volt össze egyeztethető a személyiségemmel számomra.Majd 18 éves koromban kezdtem elfogadni ,h ez nem fog soha megváltozni elég kemény érzések kavarogtak bennem ,de szépen lassan tudtam ,h ez van ezen nem fogok tudni változtatni soha.
27/f
Így visszagondolva nekem is voltak jelek, már óvodás koromban is, ezek azonban csak később, visszavetítve váltak nyilvánvalóvá. Aztán 8-9 évesen tesióra előtt már figyelgettem néhány fiúosztálytársamat ahogy öltözik, s sokáig nem értettem, hogy ötödikes kortól miért kell külön öltözni a fiúknak és a lányoknak, nem értettem, mi "zavaró" van abban, ha mellettem öltözik egy lány. :D
Mindig fiúkról fantáziálgattam, de csak 19 éves koromban tudatosult bennem igazán, hogy a melegségem nemcsak annyi, hogy esténként fiúkra gondolok önkielégítés közben, hanem ez bizony az egész életemet átjárja (nem lesz családom stb). Akkor jött egy mély depressziós időszak, öngyilkossági gondolatok stb., de aztán túljutottam rajta, s onnantól kialakult a meleg identitásom. Most vagyok 31 éves.
11 évesen (általános iskola, 5. osztály!) "beleszerettem" egy srácba egy mozifilmben. :) Ez volt az első jel. Talán ez lehet az ébredésem első mozzanata.
18-19 éves koromban már jó nagy érzelmi zűrzavar és katyvasz volt a fejemben.
Közel 20 éves voltam, amikor tisztán, világosan minden egyértelművé vált. Kristálytisztán kirajzolódott az utam. :)
És 20 évesen kezdődött a coming-out sorozatom (szűk családi- és baráti körben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!