Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti összejönnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti összejönnétek olyan fiúval akinek nem kockás a hasa?

Figyelt kérdés
Nem kövèr, mègcsak pocakja sincs, teljesen lapos a hasa viszont nem kockás. Azért kérdezem mert tudom, hogy a melegeknek óriási elvárásaik vannak és csak a tökèletes testű modellfiúkkal hajlandóak szóba állni.

2017. máj. 13. 12:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
igen
2017. máj. 13. 15:43
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne vicceljél, nem mindenkinek a kockákra áll. Olyan is van bőven, aki kifejezetten a nagydarab embereket szereti. Nálam se feltétel a kocka, de akár még egy pár centi felesleg is belefér. És nem azért, mert alábbhagytam az igényeimmel, hanem mert nem a totál szálkásokhoz vonzódom.
2017. máj. 13. 16:16
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én például nem szeretem a kockahasat... :D

Inkább vékony vagy átlagos vagy akár egy kis felesleg... :)

2017. máj. 13. 16:41
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. ki kell hogy ábrándítsalak, mert nálam alap elvárás legalább egy minimális súlyfölösleg, s legalább egy minimális pocakkal. A kockás has nálam abszolút nem nyerő. :)
2017. máj. 13. 17:33
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

nálam csak az arc számít, szóval a válaszom igen.

Persze sokat jelent ha szép kérek popsija van, de a has az igazán huszad rangú

2017. máj. 13. 17:50
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Összejönnék. Vannak azért elvárásaim, de a kockás has nem szerepel köztük.
2017. máj. 13. 19:27
 17/23 anonim ***** válasza:
95%

Nálam az számított hogy minél nagyobb legyen valaki. Párom közel 150 kg, több mint két éve vagyunk együtt. Imádom a pocakját. És nagyonjó hozzábújni, olyan puha 😍😊

26f

2017. máj. 13. 19:30
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
A hasa lehet kocka vagy sima esetleg átlagos mindegy milyen csak kover ne legyen . Egyébként nálam inkább az arc a lényeg abból is a szem megőrülök a kék színű szemekert
2017. máj. 13. 21:05
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Azok a srácok jönnek be, akik vagy köztesek, vagy pedig laposak. :)
2017. máj. 13. 23:13
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Arcorientált vagyok, szóval ha egy srác helyes akkor sokkal kevésbé érdekel a testalkata, ha az nem nagyon szélsőséges.

Amúgy meg nem is igazán tetszik a kockahas, amikor Romeon minden második embernek tökéletes "six pack abs" a profilképe, de az arcáról nincs egy képe sem... egy idő után eléggé kiábrándít a hasakból :D

2017. máj. 21. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!