Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Miért mondogatja barátom hogy neki nem tetszik hogy kockás lett a hasam mert szerinte olyan mű dolog. Vagytok még így akinek nem tetszene? 20 f
sok embernek nem tetszenek a sportos kinézetek, sőt néhánynál az egészségesen izmos testek sem, és inkább a túlsúlyt vagy az extra vékonyt preferálják. Bár szerintem ez csak azért van, mert jobban érzik magukat a saját bőrükbe.
Képzelj el egy csajt (vagy pasit) aki el van engedve, jó kis pocija van, már a lépcsőzés is fárasztó neki, egész nap chipset zabál, annak nagyon rosszul esik ha a párja egy izmos, egészséges sportoló.
nem bejönnek a sportos csajok, kivéve ha nagyobbak mint én....
és persze ne nyomjanak többel fekve.... :)
de szóval szerintem nincs ezzel semmi gond!
Általában ilyeneket csak azok szoktak mondani akik irigyek vagy tudják magukról hogy képtelenek lennének annyi munkát belefektetni mert túl lusták hozzá.
A kockahas meg a tiszta izom pont hogy nem mű, barátod nem tudom miért mondhat ilyen hülyeséget de szerintem semmiképp se hagyd el magad :)
Engem nem zavarna a kocka has, viszont jobb esetben nem a testéért szeretünk valakit. Nekem az ideálom a szálkás test és legyen 185+cm. Visszatérve arra, hogy irigy stb ez nem igaz. Én sem vagyok izmos se túl vékony a magam majd 190 cm 68 kilojával, de ha megtetszik valaki akkor nincs mit tenni.
19/Feminin/Passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!