Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon mit jelenthetett?
Figyelt kérdés
A napokban amikor tömegközlekedésen utaztam,észrevettem ,h k.b egy negyvenes férfi nagyon néz,de tényleg egyfolytában ,párszor vissza néztem rá majd mosolygott.
Egyébként én meleg vagyok ,de direkt kerülöm ezeket a dolgokat nehogy rosszul jöjjek ki belőle tehát ha nem tudom valakiről 100% a nemi identitását totális közönnyel kezelem mintha hetero lennék és nem is látszik rajtam semmi.Amikor mosolyogva nézett rögtön elkaptam a fejem és makszimális közönnyel bámultam ki az ablakon ,de még párszor rá néztem óvatosan és továbbra is nézett a periférikus látásomba is láttam ,h néz.Egyébként nagyon bejött mert szeretem az érett korosztályt lehet ,h tetszettem neki ?
27/f
2017. máj. 4. 00:32
1/1 anonim válasza:
Mért nem mentél oda? Heteroként is feltehetted volna a kérdést, hogy mért néz... A válaszától függően elmondhattad volna neki, hogy meleg vagy és neked is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!