Vajon mit jelenthetett?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy a szellemekkel beszélek. Bátyámmal egy szobában alszok és alvajártam. feláltam és feléfordultam. felült és hozzámszólt. én megijedtem és megkérdezte hogy mi a baj? én meg azt mondtam hogy beszélek a szellemekkel. Aztán mondta hogy feküdjek vissza és aludjak el. Én meg mondtam hogy nem mert hangokat hallok aztán vissza feküdtem és elaludtam.. nem ez volt az első alvajárásom.. de én azt hittem hogy csak álmodtam és reggel mondta bátyám hogy nem. ez mit jelenthetett?2012. nov. 14. 22:37
1/3 anonim válasza:
Azt, hogy alvajáró vagy. Szellemek pedig csak a buksidban léteznek.
2/3 Malats válasza:
had gondolkodjak..hmm...megvan! Semmit.
3/3 anonim válasza:
Akkor ez alvásalvajárás volt.(alvásparalízis nem lehetett, mert mozogtál, de olyan mintha az lenne alvajárás közben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!