Jelenthetett valamit?
Nem hiszek az ilyenekben, de ez kicsit furcsa lesz.
Két hónapja megismerkedtem egy csajjal, nagyon jó barátok lettünk. De kb úgy 2-3nappal a találkozásunk után volt egy álmom:
Egy dombon voltunk sötét volt az ég, és villámlott mindenütt. A táj azt hiszem dimbes dombos volt. Felmentem a dombra és ott feküdt valami üveglapon, mint egy ablak a földön, és halott volt. Odamentem hozzá,leültem mellé, átkaroltam, és annyit mondtam: meghaltál a szememben, és nem érdekelsz, majd megpusziltam, s elengedtem. Most derült ki 1 hete, hogy kavarta a szart a hátam mögött, és ezzel nagyon megbántott, és szó szerint azt éreztem, amit leírtam, és nem érdekel már szóba se tudok vele állni, hiába kért bocsánatot. Az a vicces, hogy ez az álmom ma este jutott eszembe, pedig már megbeszéltük a dolgokat...
Véletlen vagy más? Én nem hiszek az ilyenekben, de most, hogy eszembe jutott ez az álom kicsit letaglózott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!