Mit jelenthetett a mostani álmom?
olyan volt, mintha egy horrorfilmben lettem volna. bár az eleje, csak egy szerelmi dráma volt. már idősebb voltam, maximum 20 éves, és kiszöktem az ablakon a legjobb fiú barátomhoz, aki közben lent várt. közben megérkezett az, akivel jártam (most nincs ilyen) és miután kiugrottam az ablakon, utánam ugrott a barátom és elkezdett üldözni midnek. befutottunk egy házba. itt kezdődött az egész horrorisztikus dolog. több ismeretlen is volt bent. akik arcára kiült a félelem. majd megjelent a gyilkos, aki láncfűrésszel és lényegében mindennel gyilkolt. az álmom vége az volt, hogy megtaláltam valami fontos dolgot (nem emlékszem rá, hogy mit, de számomra jelentéktelen volt), amitől a gyilkos megnyugodott kicsit, majd mindenkit meg akart ölni. végül ott álltunk a legjobb fiúbarátom és én. menekültünk. kifutottam a házból. üvöltést hallottam. visszamentem, de már késő volt. eltűnt. majd felkeltem.
mostanában nem néztem horrort, ha esetleg ez is egy tipp lenne.
14L
O... ember,,,
Ha leírnám miket szoktam álmodni az álomfejtő pszihológushoz küldene..
De az Alin 4 ben szereplő ragadozó szörnyeket is megálmodta a kitaláló. Őneki mit mondtak volna hogy mit jelent?? Jegyet haliwood-ba? :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!