Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthetett a mostani álmom?

Mit jelenthetett a mostani álmom?

Figyelt kérdés

olyan volt, mintha egy horrorfilmben lettem volna. bár az eleje, csak egy szerelmi dráma volt. már idősebb voltam, maximum 20 éves, és kiszöktem az ablakon a legjobb fiú barátomhoz, aki közben lent várt. közben megérkezett az, akivel jártam (most nincs ilyen) és miután kiugrottam az ablakon, utánam ugrott a barátom és elkezdett üldözni midnek. befutottunk egy házba. itt kezdődött az egész horrorisztikus dolog. több ismeretlen is volt bent. akik arcára kiült a félelem. majd megjelent a gyilkos, aki láncfűrésszel és lényegében mindennel gyilkolt. az álmom vége az volt, hogy megtaláltam valami fontos dolgot (nem emlékszem rá, hogy mit, de számomra jelentéktelen volt), amitől a gyilkos megnyugodott kicsit, majd mindenkit meg akart ölni. végül ott álltunk a legjobb fiúbarátom és én. menekültünk. kifutottam a házból. üvöltést hallottam. visszamentem, de már késő volt. eltűnt. majd felkeltem.

mostanában nem néztem horrort, ha esetleg ez is egy tipp lenne.

14L

2011. okt. 16. 11:17
 1/1 anonim ***** válasza:

O... ember,,,

Ha leírnám miket szoktam álmodni az álomfejtő pszihológushoz küldene..

De az Alin 4 ben szereplő ragadozó szörnyeket is megálmodta a kitaláló. Őneki mit mondtak volna hogy mit jelent?? Jegyet haliwood-ba? :D :D

2011. okt. 16. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!