Mit jelenthet vajon?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy kijöttem az iskola kapuján, zokogtam, de nem tudom miért,aztán elkezdett szakadni az eső,és csak futottam,aztán egy velem egyidős lány megfogta a kezem és mondta,hogy " már pedig te most az én legjobb barátnőm leszel" elfutottam előle mert féltem tőle,de végül nem bírtam tovább futni és megálltam neki,elszorította a pulzusom és elrángatott,aztán egy lakásba találtam magam,egy régi barátnőm ott volt mert őt is "begyűjtötte" legjobb barátnőjének a csaj,és együtt kicsináltuk a leányzót,de végig féltem tőle. 20/L2012. nov. 4. 19:22
1/1 anonim válasza:
Minden bizonnyal semmi komolyat. Az álom csak álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!