Vajon mit jelenthetett az álmom?
Nah szval!:
Azt álmadtam h sétálok az erdőben és találkozok Freddy Kruegerel és azt mondta h kövessem én követtem és utána meg álltunk egy fánál és a fa egyik ágáról lógott egy emberi fej és annak a szemét freddy kapargatta xd.
utána előttünk megjelent két barátnőm (Viki,meg dorka)
és Viki mellett ott ált Dzsékob a Twillightből , Dorka mellett meg barnabas colins állt és olyat baszélgettek h :
milyen szép esténk van meg milyen jó lenne egy kis paradicsom levet inni. Viki meg a Dzsékobbal Labdázott (úgy mint egy kutyával) de Dzsékob nem volt farkas O.o.
Aztán megjelent Jason és azt monda nekem,freddynek,vikinek,meg dorkának meg Dzséknek meg Branabasnak hogy táncoljuk el a gangnam Style-t és amikor elkezdtük táncolni a zenére akkor meg jött egy Rainbow dash hadsereg a Reptoidok hátán és...
Ekkor fel ébredtem >.<
Furi álom mi?
1.bocsi a helyes írási hibákért >.<
2.szerintem vicces egy álom volt ez.
3.ti már álmodtatok ehez hasonlót?
ui.azért írtam a "HUMOR" kategíriába mert szerintem vicces ez az álom.
vicces álom.
Jacob csak hogy tudd.úgy kell leírni.
fura ember vagy de nyugi én sem vagyok normális XD
egyszer én is álmodtam valami baromságot..
3 troll volt benne(2 csaj 1 csávó) és az egyik troll lány énekes nö volt X'3 a másik lány a fiút akarta elcsábítani de a troll srác mindig ellökte magától.
nos new yorkban éltek és odaköltözött az énekes troll.ö is bepróbálkozott a fiúnál és a másik csaj ennek nem örült...egyszer csak az énekesnöt egy iskolai szertárba bezárta ahol csak kívül volt kilincs. ekkor a zöld disznókirály elküdte a hülye lányt és a csávót egy zöld erdöbe ahol egy elefánt szobrot kellett építeniük. de azt úgy csinálták mint a házakat.a nap végére ök 2 ten hazamentek valahonnan a troll pasi tudta hogy az énekes bevan zárva valahova. meg is kérte a lányt hogy engedje ki.a végén pedig koncertet tartott az énekes troll. hannah montana hangja volt. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!