Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Volt egy fiatal orvostan hallgató, vagy gyakornok, nem tudom ezt minek nevezik, és én mentem orvoshoz és ő is ott volt, megvizsgált meg minden (sportorvos) és látszott, hogy kölcsönös a szimpátia. Én 18 vagyok, ő 21 és miközben vizsgált, végig simogatott, a mellkasom, karom, hátam és a lábam, sőt nadrágon keresztül a dákómra is rámarkolt, de ezt akár az orvos is láthatta, ha csak nem vak, de egy rossz szót nem szólt. Miért lehetett ez? Vagy normális? Azóta a sráccal ledumáltam egy randit, de a doki fura reakciója nem hagy nyugodni.2017. ápr. 29. 12:54
11/12 anonim válasza:
Én is a 6-ossal értek egyet, bár nem orvos vagyok, hanem tanár. Sok itt a kamu kérdés, ezt csak abból gondolom, hogy nincs olyan épeszű orvos, aki 6-7 év kemény munkáját kockára tenné azzal, hogy molesztál valakit. Tanárként sem tudom elfogadni a dolgot, mert sose néztem ilyen vágyakkal egy diákomra, sem osztálytársamra.
Doki és bármilyen más szakmában dolgozó emberke esetében is az biztos, hogy egyrészt szóvá tenném a dolgot, ha nem hagyja abba a figyelmeztetés ellenére, még a meleg voltom mellett is feljelenteném.
Persze, minden szakmában vannak beteg, vagy hülye emberek, de akkor azok nem oda valók...
12/12 anonim válasza:
Utolsó, ahogy írtam a 6-os kommentemben, nem doki. Orvos. Ahogy te se szereted gondolom, ha tancinak meg tancsinak szólítanak a tanár úr helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!