Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Utolsó, te egy igazi gyökér vagy, ha ilyen a hozzáállásod.
100%-ban érintettként hadd válaszoljak.
Fiatal, homoszexuális orvos vagyok. Soha, ismétlem SOHA nem tennék olyat egy férfi beteggel sem, ami nem a protokoll szerint van, nem előírt vizsgálat, még akkor se, ha Chris Pratt, Zac Efron vagy Gerard Butler jönne be. Ahogy egy férfi nőgyógyász (legalábbis a 99%-uk) nem molesztálja a női betegeket, úgy a meleg orvosok sem a férfiakat. Azért orvosnak általában nem a szexéhes szatírok tanulnak, hanem ha meleg is, párkapcsolatban él, vagy azt keres a munkán kívül, vagy ha mégis szexmániás azt megoldja a magánéletében, nem beteg, kiszolgáltatott embereket molesztál.
Másik dolog. Orvos a neve és nem doki. Ahogy a jogászra se mondasz jogit meg a mérnökre se mérnit.
Nem tudom, kivel találkoztál, az orvosi egyetem hatéves. Ha orvostanhallgató volt, akkor még nem volt meg a diplomája, ha rezidens vagy szakorvosjelölt, akkor már igen, tehát végzett orvos volt. Ez a felettesének nem mindegy, hogy mennyiben felelős a szexuális zaklatásért, erről egy jogászt kéne megkérdezned, plusz a zaklatód és a felettese beosztását.
(A "nem tudom, ezt minek nevezik" dologra írtam az előbbit, mert "ez" egy rohadt nehéz pálya és elég sanszos, hogy kamu a sztorid, mivel a szakorvossá válás nem egy OKJ... 6 év orvosi egyetem, 5-7 év rezidensi és szakorvosjelölti idő [szakterlete válogatja], majd utána szakvizsgázhat és akkor még csak kezdő(!!) szakorvos.) Na, ez a nem mindegy. De amiket leírtál, az alapján ápoló tanuló is lehetett. Mindegy is.
Nem is értem, miért háborogsz, ha randiztál vele. Meleg orvosként mondom, hogy ez egyáltalán nem etikus, sőt, undorító, és ha velem tenne ilyet egy orvos/medikus/ápoló (mikor betegként vagyok bent, mert ugye az orvosok is betegek néha), tuti, hogy feljelenteném.
Ha annyira tetszettél neki, elhív a végén egy kávéra, de nem a farkadat tapogatja közben.
5-ösnek még annyit, hogy egy dologhoz van közöd. Legyen profi szakmailag, legyen emberséges, gyógyítani akarjon, semmi esetre se zaklassa a beteget, ne éljen vissza a helyzetével. És ez kortól, nemtől független!
Nem attól függ, hogy ki jó orvos, hogy kit szeret, este kivel bújik ágyba.
Ügy,
A ratyi doki (csak hogy a ti szavaitokkal éljek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!