Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek? Vagy ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vagy ez normális?

Figyelt kérdés
Eléggé fiatal vagyok... Én 15 passziv, barátom 21 aktiv és hát már háromszor volt köztünk szex, amiben minden volt, hosszúra is nyúlt, vigyázott rám, meg ügyes is és nagyon élveztem! Meg persze szeret is, ezt tudom. De eddig úgy tudtam ő is meleg, de most kiderült, hogy biszexuális és ez nagyon fáj, hogy nem mondta el, bár nem is kérdeztem... Nem rég megejtettük a negyedik szexet is, de nem élveztem el és fájt is mint állat... Köze lehet ehhez?

2017. ápr. 19. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem az volt a baj, hogy a tudat miatt nem tudtad ellazítani magad?
2017. ápr. 19. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak gondolom feszült voltál emiatt ez a baj... De szerintem ne legyél emiatt az 🙂 Nem mondta el de mostmár tudod és kész 😉 Akár jól esett akár nem hogy elmondta 🙂 19/L
2017. ápr. 19. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
29%

Nem tudom ki h van vele de en biszex fiuval nem jonnek ossze :/

15/F

2017. ápr. 19. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nemszabad a biszexeket diszkriminalni azert mert azok, bar bennem is megrendulest keltene ha most kozolne velem a baratom h biszex de nem az hatarozza meg egy kapcsolat jovojet h meleg-e vagy biszex. Ha olyan az ember ugyis megcsal m1 h lanyal v fiuval, ha meg nem akkor ugyanugy kitart melleted es szeret ha meleg ha biszex:)

18/F Meleg

2017. ápr. 19. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy összefüggés van a között, hogy a barátod elmondta Neked, hogy biszex és a között, hogy el sem tudtál menni szex közben! Rendbe kell tenned fejben a dolgokat, hogy el tudod-e fogadni őt így! :)
2017. ápr. 19. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem diszkrimináció. Egyébként meg egyértelműen tudatalatt streszel és a vegetatív idegrendszer működése miatt fájt.
2017. ápr. 20. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!