Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, h nagyjából 3 éve nem szexeltem?
Már nagyon vágyom rá ,de félek az alkalmizástól a nemi betegségek miatt.Van olyan ismerősöm aki kinevet és hihetetlenek tartja ,h eddig bírom/bírtam.Még is ,h éljem ki magam mert az elég fura lenne ha alkalmi előtt befizetném magam meg a partnerem egy gyors azonnali szűrésre nemde?Maszturbálni meg már nagyon unok.
../F
Teljesen normális igen, mert azt mutatja, hogy Te is egy normális fiú vagy. Bár nekem van párom évek óta, de jelenleg nem élünk együtt, helyünk pedig nincs, így ünnepi alkalomnak számít, ha szexelhetünk, mégsem jut eszünkbe alkalmikat keresni. És ha belegondolsz, az én helyzetem sokkal rosszabb, mert nekem még van is kivel, de mégsem szexelhetek.
Régebben, mikor szingli voltam, akkor nem szexeltem senkivel, csak miután lett párom. Így én is kibírtam szex nélkül hosszú hónapokat.
Szóval ne hallgass senkire, teljesen normális dolog hogy nem szexelsz, mert várod az igazit. Gondold el, a jövendőbeli párodnak is milyen csodás lesz azt tudni hogy "tiszta" vagy, s nem az van, hogy meg se tudod számolni hogy mennyi mindenkivel voltál.
Én több mint négy éve és négy hónapja nem voltam sem fiúval, sem lánnyal (biszex vagyok)...
Erre varjál gombot :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!