Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fura hogy passzivként csak a jóseggű fiukra izgulok?
Kedves Kérdező!
Nem. Mindenkinek vannak ideáljai és fétisei. Ön a popókra izgul fel ezek szerint. Kérdésem lenne, hogy ha nem kívánja és nem érdekli az anál szex, (ami igazából a csúcspontja a homoszexuális szexnek) akkor milyen szexuális vágya van? És Ön nem is engedné a párjának, hogy ilyesmi fajta szex legyen Önök között? Mert ez sajnos problémákat okozhat, mert egy aktív fél nagy részben igényli a szex ezen fajtáját is.
Nagyon fura... Én a jóseggű csajokra izgulok.
Lassan már szerintem ez lesz a fura.
Unom, hogy minden oldal már tele van ezekkel az erkölcstelen dolgokkal. A MODERÁTOROKNAK ÜZENEM: Nem lehetne az azonos nem iránt érdeklődő egyéneknek külön szobát nyitni?
Valóban igaz. Ez a lap szerkesztőinek a hibája.
A szexualitásra mentem rá, de kiadja azt a témát is amire én abszolút nem vagyok kíváncsi.
Meg néznék két fiút együtt ahogy csinálják
18/lány (Miskolc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!