Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív melegként mennyivel nehezebb partnert találni, mint passzívként?
Én sajnos passzívként nem találok fiút magamnak
19f
Én pl magas, jóképűnek mondott, sportos alkatú, aktív srác vagyok.
Fent vagyok partnerkereső oldalon (pla net ró meó ) és ott még sokszor nekem írnak a passzív srácok, de ha nem, akkor is ha írok nekik elég hamar kapok pozitív válaszokat.
Ha most ebben a percben eldönteném hogy szexelni akarok a nulláról indulva, legkésőbb két nap múlva ilyenkor már egy másik fiú fenekében lennék.
Tapasztalatom szerint, mivel van egy kis pocakom, meg szőrös a felsőtestem, a kutyát nem érdeklem :D Pedig nem vagyok dagadt 184 cm vagyok, és 84 kg. Ennek ellenére nem hogy két nap, de még hónap múlva se lehetnék senki fenekében, mert mindenki a csupasz izmos/szálkás pasikra gerjed (aláírom, én is). Ezért nem is keresek alkalmit sose, mert nincs értelme (nekem legalábbis).
26f
Nem attól függ, hogy aktív vagy passzív az ember. Legfőképp a kinézettől függ, valamint attól, hogy milyenek az igények.
Ha nagyon akarnék, kb. 1 óra alatt találnék magamnak pasit /pedig nem vagyok hű de jól kinéző/, de nem igazán jönnek be a szőrös, kövér, idős pasik. :D És az egyéjszakás kalandok se.
28/f
Én lakhelyemen (vidéki nagyváros) sajnos nem ez a divat... Pedig annyira csúf se lehetek, volt még tinikoromban több barátnőm is, illetve két pasim szintén, de még sincs semmi jó tapasztalatom már több mint egy éve, sorra hajt el mindenki. Pedig nem is írok rá minden jött-mentre, ennyire nem vagyok (és nem is leszek sosem) elkeseredve.
Négyes voltam.
NEM!!!
Oktavianus is a faxt szerette, mar a római korban is tok természetes volt!
Amíg a modern világ be nem beszélte az embernek hogy a punci es a 3 kölyök a normális...
Tudod a homoszexualitás természetellenes...
Itt van leírva feketén fehéren egy olyan könyvben amiben a kígyók beszélnek, egy pasas a vízen jár, egy szűznek meg gyereke lesz....
Előzőt töröltek emberek.
Azt írta G hulladék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!