Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként hogy lehet "összejön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként hogy lehet "összejönni"?

Figyelt kérdés

Mármint ha tetszik valaki. Beszélgetés, randi, az oké. De hogy megy a fizikai közeledés?

Nem lehet az utcán vagy a randihelyen megfogni a kezét, átölelni, megcsókolni. Meleg buliba kell hívni esetleg?

Vagy akik összejöttek és megbeszélték, hogy járnak, egyből felmentek lakásra, szex és onnantól járás? Mert én nem akarnék egyből szexelni.

2016. szept. 27. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Hány éves vagy?
2016. szept. 27. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:
97%

Simán lehet randizni,és vannak olyan helyek,/és itt most nem a meleg helyekre gondolok/ ahol simán megfogahatjátok egymást kezét, megölelhetitek egymást, mert másokat baromira nem érdekel.

És nem kell egyből szexelni sem.

2016. szept. 27. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus.

Olyan, mint egy fiú-lány kapcsolat, csak itt két fiú van.

Hetero csaj vagyok, de ha srác lennék és barátom lenne, pont a tetejébe sz*rnék mindennek, és végigmennék az utcán kéz a kézben. (csók is oké, mondjuk én még hetero kapcsolatban sem nagyon szeretem az utcai nyilvános nyálcserét, de ez magánvélemény)

Az pedig kit érdekel, hogy néhány vénasszony kárál.

És nem, nem kell szeretkezéssel indítani a kapcsolatot. Ez is lehet első látásra belezúgás, vagy barátságból kiépült szerelem. Pont, mint egy nem-homo kapcsolatban.

2016. szept. 27. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Június végén én barátommal koktélozás után kézen fogva sétáltunk egy nagy kört indulva a Nyugati magasságából (Alter, aki ismeri) érintve a Lánc hidat, Gellért hegy mentét, át a zöld hídon (és itt meg kell jegyezem az nyáron egy gyalogos híd volt, így vagy 1000-3000 fő előtt mentünk végig kézen fogva) és végül a Bazilika mellet elmenve visszaértük a kiindulási pontra. Na ez a mutatvány 22-0 közt csináltuk és mind ez idő alatt 3 ember szólt be, egyik sem a zöld hídon hanem Pesten a bazilika körül. Néha én is meglepődök MO-tól.
2016. szept. 27. 17:09
 5/6 A kérdező kommentje:

2-es, milyen helyeken lehet ezt megtenni?

Én kicsit tartok attól, hogy megvernek, én sem vagyok kigyúrva és az a fiú sem, akivel össze szeretnék jönni.

Amúgy 27 éves vagyok és ő 25, de ez szerintem mindegy itt.

2016. szept. 27. 17:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem lenne fiúm, pont le..nám hogy mit gondolnak rólam mások, ha meg megpróbálnak megverni akkor sportoltok egy kicsit, néha az is kell. :É 19/F
2016. nov. 14. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!