Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként hogy lehet "összejönni"?
Mármint ha tetszik valaki. Beszélgetés, randi, az oké. De hogy megy a fizikai közeledés?
Nem lehet az utcán vagy a randihelyen megfogni a kezét, átölelni, megcsókolni. Meleg buliba kell hívni esetleg?
Vagy akik összejöttek és megbeszélték, hogy járnak, egyből felmentek lakásra, szex és onnantól járás? Mert én nem akarnék egyből szexelni.
Simán lehet randizni,és vannak olyan helyek,/és itt most nem a meleg helyekre gondolok/ ahol simán megfogahatjátok egymást kezét, megölelhetitek egymást, mert másokat baromira nem érdekel.
És nem kell egyből szexelni sem.
Jesszus.
Olyan, mint egy fiú-lány kapcsolat, csak itt két fiú van.
Hetero csaj vagyok, de ha srác lennék és barátom lenne, pont a tetejébe sz*rnék mindennek, és végigmennék az utcán kéz a kézben. (csók is oké, mondjuk én még hetero kapcsolatban sem nagyon szeretem az utcai nyilvános nyálcserét, de ez magánvélemény)
Az pedig kit érdekel, hogy néhány vénasszony kárál.
És nem, nem kell szeretkezéssel indítani a kapcsolatot. Ez is lehet első látásra belezúgás, vagy barátságból kiépült szerelem. Pont, mint egy nem-homo kapcsolatban.
2-es, milyen helyeken lehet ezt megtenni?
Én kicsit tartok attól, hogy megvernek, én sem vagyok kigyúrva és az a fiú sem, akivel össze szeretnék jönni.
Amúgy 27 éves vagyok és ő 25, de ez szerintem mindegy itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!