Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként milyen hamar "gyúlt fel" bennetek a szerelem a párotok iránt?
Figyelt kérdés
Van szerelem első látásra, vagy hetekkel, hónapokkal később lett szerelem egy hosszabb ismerkedés után? Mennyi idő kellett ahhoz, hogy kimondjátok egymásnak hogy szeretlek?2016. aug. 21. 23:30
1/14 anonim válasza:
Szerelem volt első látásra. :3 Nagyjából 2-2,5 hét után már mondtuk egymásnak hogy szeretlek. :)
2/14 anonim válasza:
Kb 4-5 hónap után jöttem rá hogy bele estem, és ámbár ez még Februárban történt, most már a mellet hogy szeretem, gyűlölöm is.
4/14 anonim válasza:
En egyik paromba sem voltam szerelmes, ket szerelmem volt, hat mindketto szenvedes... egyik bi, masik pedig full aktiv. Pedig annyira vagytam mindkettore.
5/14 anonim válasza:
jah mindketto nem parom szerelem elso latasra
6/14 oneluckybastard válasza:
Az is erdekes,hogy mennyi ideig tart ez a szerelem es mi van utana,mert az elmulik,az csak egy fantazia a masikrol,ott kezdodik a kapcsolat, a valodi nmegimeres.A legtobb meleg eddig nem jut el,mert infantilis modon csak a nagy szerelmet keresi.
7/14 anonim válasza:
Létezik a nagy szerelem. Pszichológia szerint a kapcsolat első 3-4 éve a szerelem időszaka, ámbár ez is ilyen érdekes dolog mert a szerelem egy pillanatnyi skizofrén euforikus pillanat, minden ami az előtt van (abban a 3-4 évben) az a szerelem beképzelés, ami meg utána, az meg a pillanat hajhászása. Ugyanakkor, a szerelem után jön a szeretet ami egy sokkal mélyebb átható érzelem, ami nem olyan heves nagy és gyors égésű mint a szerelem, de sokkal stabilabb. Ez az ami 30-40-50 évig tart össze 2 embert.
8/14 anonim válasza:
Első látásra egymásba zúgutnk, 2 hét után mondtam neki hogy szerelmes vagyok belé és hogy vele akarok élni. Ennek 8 éve.
9/14 anonim válasza:
'A legtobb meleg eddig nem jut el,mert infantilis modon csak a nagy szerelmet keresi.'
Úgy érted a dugást? :D Sajna a legtöbb melegnek ez a legfontosabb.
10/14 anonim válasza:
Én egyre több melegtől olvasom hallom, hogy a monogám, hosszútávú kapcsolatot keresi és a nagy szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!