Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként milyen hamar "gyúlt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként milyen hamar "gyúlt fel" bennetek a szerelem a párotok iránt?

Figyelt kérdés
Van szerelem első látásra, vagy hetekkel, hónapokkal később lett szerelem egy hosszabb ismerkedés után? Mennyi idő kellett ahhoz, hogy kimondjátok egymásnak hogy szeretlek?
2016. aug. 21. 23:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerelem volt első látásra. :3 Nagyjából 2-2,5 hét után már mondtuk egymásnak hogy szeretlek. :)
2016. aug. 21. 23:54
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Kb 4-5 hónap után jöttem rá hogy bele estem, és ámbár ez még Februárban történt, most már a mellet hogy szeretem, gyűlölöm is.
2016. aug. 22. 00:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
egy év kb
2016. aug. 22. 08:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
En egyik paromba sem voltam szerelmes, ket szerelmem volt, hat mindketto szenvedes... egyik bi, masik pedig full aktiv. Pedig annyira vagytam mindkettore.
2016. aug. 22. 09:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
jah mindketto nem parom szerelem elso latasra
2016. aug. 22. 09:03
 6/14 oneluckybastard ***** válasza:
100%
Az is erdekes,hogy mennyi ideig tart ez a szerelem es mi van utana,mert az elmulik,az csak egy fantazia a masikrol,ott kezdodik a kapcsolat, a valodi nmegimeres.A legtobb meleg eddig nem jut el,mert infantilis modon csak a nagy szerelmet keresi.
2016. aug. 22. 10:56
 7/14 anonim ***** válasza:
63%
Létezik a nagy szerelem. Pszichológia szerint a kapcsolat első 3-4 éve a szerelem időszaka, ámbár ez is ilyen érdekes dolog mert a szerelem egy pillanatnyi skizofrén euforikus pillanat, minden ami az előtt van (abban a 3-4 évben) az a szerelem beképzelés, ami meg utána, az meg a pillanat hajhászása. Ugyanakkor, a szerelem után jön a szeretet ami egy sokkal mélyebb átható érzelem, ami nem olyan heves nagy és gyors égésű mint a szerelem, de sokkal stabilabb. Ez az ami 30-40-50 évig tart össze 2 embert.
2016. aug. 22. 11:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Első látásra egymásba zúgutnk, 2 hét után mondtam neki hogy szerelmes vagyok belé és hogy vele akarok élni. Ennek 8 éve.
2016. aug. 22. 12:00
 9/14 anonim ***** válasza:
92%

'A legtobb meleg eddig nem jut el,mert infantilis modon csak a nagy szerelmet keresi.'

Úgy érted a dugást? :D Sajna a legtöbb melegnek ez a legfontosabb.

2016. aug. 22. 16:52
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egyre több melegtől olvasom hallom, hogy a monogám, hosszútávú kapcsolatot keresi és a nagy szerelmet.
2016. aug. 23. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!