Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktív melegként mennyivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív melegként mennyivel nehezebb partnert találni, mint passzívként?

Figyelt kérdés
Az ugyebár köztudott, hogy heteróknál, a dugni kívánók nehezebb, kiszolgáltatottabb helyzetben vannak - akinek kétségei vannak effelől, az vessen egy pillantást erre a kísérletre: [link] - ez a melegeknél milyen mértékben van jelen?
2016. nov. 8. 20:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
03:00 azért ne túlozzunk, szerintem elég kevés embert élt régen teljesen melegként, inkább a felesége meg a 10 (nem 3) gyereke mellett dugta a fiatal fiúkat, a szaporodás mindigis fontos volt a társadalomnak.
2016. nov. 9. 10:45
 12/13 anonim ***** válasza:
82%

Nem igaz!

Olvass utána Octavianus azt nyilatkozta, hogy 30 évesen veszítette el a szűzességét nővel.

Akkoriban a Római birodalom és a Görögök idejében teljesen természetes volt hogy fiú szeretőt tartottak.

Nagy Sándor nyíltan meleg volt.

És a válaszomat azon kedves válaszolómnak írtam melegként felháborodva hogy legenetikai hul-dékozott minden meleget, de az ő hozzászólását törölték.

Nézd meg a régi Spártát, Rómát bemutató filmeket, sorozatokat, hogy mindenkinek meleg szeretője volt.

Octavianus inkább verte Líviát a feleségét, mintsem szeretkezett vele...Mert a férfiakat szerette.

Abba hogy a homoszexualitás bűn, nagy szerepe volt a középkornak, Róma bukásának, a kereszténység több évszazados hatalmának, pedig az én történelmi tudásom elég szerény....

2016. nov. 9. 10:55
 13/13 anonim ***** válasza:
82%
Én passzív vagyok, és jelentkező mindig van, ennek ellenére azt mondanám, hogy passzívként nehezebb találni, mert az aktívak kevesebben vannak. :) 21f
2016. nov. 9. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!