Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő passzívként titeket is izgatott egy fenék vagy egy farok látványa képeken? 23F
Figyelt kérdés
2017. ápr. 9. 09:11
1/13 anonim válasza:
Ha meleg valaki,akkor mindenképpen izgatja a farok látványa akár képen,akár élőben,nem?
A kezdő passzív is meleg,nem?
2/13 anonim válasza:
Jó vaskos farok. Nálam itt kezdődött minden.
3/13 anonim válasza:
Engem nagyon izgatott. De az élő a legjobb.
4/13 A kérdező kommentje:
és ti szoktatok küldeni másoknak ?
2017. ápr. 9. 10:26
5/13 anonim válasza:
Nem szoktam küldeni képeket. Arra törekszem, hogy találkozzunk és élőben lássuk egymásét.
6/13 anonim válasza:
Engem csak a farok izgat, az elejétól kezdve.Az viszont nagyon.:)
És örülök ha képet is kapok a találkozó előtt.
7/13 anonim válasza:
igen egész nap csak ilyen képeket nézek es elképzelem mit tehetnék vele :P
8/13 anonim válasza:
Persze, hogy izgató látvány. :)
Mondjuk én bi vagyok inkább, nem meleg, alapból tetszenek a lányok is, de ha csak a nemi szerveket hasonlítjuk össze például, akkor a fiúk farka szerintem szebb meg érdekesebb sokkal, mint ami a lányoknak van odalent. ;)
9/13 anonim válasza:
nem, kérésre sem küldök, nincs ilyen képem tényleg. Azt hiszem, nem a virtuális világban, hanem a 3D-ben kell megállnunk a helyünket. Vagy ez ma már 4D? Ki tudja...
10/13 anonim válasza:
aktiv vagyok ezért egy szép fenék nagyon beindít a farok nálam annyira nem számít csak legyen jó szőrös
Képet nem kérek és nem is küldök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!