Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyen kollégával volt valakinek közös maszti vagy több is?
Figyelt kérdés
2017. márc. 25. 12:10
1/11 anonim válasza:
Mi ez a kollégával akartok dgni xDkérdések. Nagyon izgathat titeket ha már egymás alatt is látom a hasonló kérdéseket xD
De szerintem gondolja át 20ezerszer, aki kollégával kezd ki. Mert ha valami nem jól alakul s köpködésbe megy át az szívás lehet, hisz vele vagy egy helyen.
Úgy ahogy suliba se kezdj ki osztály társsal, mert ha fail kerülgethetitek egymást évekig xD Láttam már pár példát ezekre....
3/11 anonim válasza:
a barátom kollégám szval van ilyen
5/11 anonim válasza:
Az nem, csak keféltem a recissel a wellness medencében,munkaidőben.Hosszú nyeles súrolókefével.
6/11 anonim válasza:
Nálunk rendszeres. :)
Én is "összekenek" pár kolléganőt, de a kollégák is szokták a kolléganőket.
Szeretem ezt a munkahelyet ezért is.
8/11 anonim válasza:
Előző melóhelyemen három csajt kúrtam le. Az egyikkel jártam, a másik kettővel meg megcsaltam őt. Mostani melóhelyemen is lenyomtam már egyet. Nem járok diszkóba. a melóhely az egyetlen lehetőségem hogy dugjak.
9/11 anonim válasza:
A gyárban több srácot is leszivtam a wc ben.
10/11 anonim válasza:
Ja, de várjatok, a kérdező boozi. Így teljesen máshogyan hangzik a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!