Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Két meleg férfi egy munkahelye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két meleg férfi egy munkahelyen megfér?

Figyelt kérdés

...nekem sajnos összejött, de negatív értelemben.

Borzasztóan fúr, és keresztbe tesz, s pletykákat terjeszt.

Csak nálam fordult elő ez, vagy általános?

2016. febr. 13. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem azzal lehet a gond, hogy meleg. Sok ilyen ember van aki az előrejutási lehetőséget mások eltiprásában látja.
2016. febr. 13. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt meleg munkatársam és tudtuk is egymásról (megtaláltuk egymást planetromeo-n). Nem okozott különösebb problémát, munkahelyen egyáltalán nem került szóba a dolog. Munkahelyen kívül sem történt köztünk semmi, mivel ő nem volt az esetem.

Szóval egyetértek az első válaszolóval, az hogy fúr és keresztbe tesz, nincs összefüggésben a szexuális orientációjával. Egyébként bejön Neked, mint pasi, illetve Te szerinted bejössz neki?

29/F (meleg)

2016. febr. 13. 20:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Utalt rá többször, hogy bejövök neki, de ő nekem nem. Élőben soha nem történt semmi, még annyi se, hogy szóba eredjen velem.

A legszebb az egészben, hogy kikotyogta, hogy beszélgettünk, s azóta a munkahelyen mindenki arról sutyorog, hogy mi ketten együtt vagyunk, melynek köszönhetően folyamatosan lettek az ilyen jellegű beszólások felém.

2016. febr. 13. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben meglehet, hogy egyfajta féltékenység, illetve csalódás áll az áskálódása mögött.

Megeshet, nehezen talál partnert, és a kulturált munkakapcsolatot összekeveri a kölcsönös vonzódással.

Nekem volt olyan kollégám (heteró), nem tudott kapcsolatot teremteni idegenekkel. A kollégákkal is idő kellett számára, de akivel régóta együtt dolgozott, azokkal probléma nélkül lazán beszélgetett. Számára is irtózatosan nehéz volt az ismerkedés, annak ellenére, hogy egy magas, sportos, jóképű, értelmes pasi volt.

Melegek között is akad hasonló. Talán beleélte magát, hogy végre egy meleg kolléga, aki még tetszik is neki..

Két dolgot tehetsz szerintem. Vagy felveszed a kesztyűt és szembeszállsz, vagy megpróbálsz négyszemközt beszélni vele.

Azt semmiképp ne mond, hogy szimpatikus, de nem a zsánered! (aki szeme előtt rózsaszín köd lebeg nem érti meg) Mond neki. Nem kedveljük egymást ez kiderült, de ettől még munkakapcsolatunk lehet jó. Kulturált hozzáállással eltudnánk viselni egymás jelenlétét. Ha nem így lesz, az mindkettőnk hétköznapjait megkeseríti, ami munkánkra is rá fogja nyomni a bélyegét.

2016. febr. 15. 11:12
 5/6 anonim ***** válasza:
ennek semmi köze ahhoz, hogy meleg..egyszerűen csak egy kcsög
2016. febr. 15. 12:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Semmi köze hozzá, egy szemét alak ennyi.

Nem tudod otthagyni a munkahelyedet?

Vagy állítsd le, küld el a melegebbre.

Nálunk is vannak melegek, de nem baxogatjuk egymást.

Mindenkinek van párja amúgy is.

2016. febr. 15. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!