Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi/fiú seggbe csinálta egy másik férfival/fiúval, akkor lehet Hiv pozitív?
Rosszul tudod. Ott is van testnedv. Ráadásul így van a legnagyobb esélyed elkapni a fertőzést.
ha védekezés nélkül csinálták, akkor nagyobb az esélye, mintha fiú-lány csinálta volna.
miért gondolog h nem cserélnek nedveket? szerinted ha beleélvez az nem nedv csere? de az se kell mert análnál mindig szivárog elég vér a fertőzéshez
Mert tuti pozitív volt a másik? 50-50. Elég para.
Az egyiknek: miért nagyobb az esély, mintha fiú lány csinálta volna?? Ugyanakkora!!
9es de nem arról volt szó, hogy análnál. bármennyire is szeretnék egyesek, azért az elsődleges és egyertélmű heteró aktus még mindig a punciba, nem a popóba :)
hááát, nem tudom, én többször is dugtam már NŐT popóba, de még síkosítóval is sokkal nehezebb volt mint egy jó nedves puncit síkosító nélkül. a MIKROsérülések kialakulását nem akadályozza meg a sikosító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!