Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon létezhet "örök" szerelem? Mármint főleg plátói/viszonzatlan?
Figyelt kérdés
Én lassan 6 éve szerelmes vagyok az egyik volt barátomba. És bem tudom kiverni a fejemből. Egyszerűen nem tudom mit kéne csinálnom.Nem tudom elengedni. Csak vele tudnék igazán boldog lenni. Más is van így?
20/F
2017. márc. 22. 18:52
1/10 anonim válasza:
Szerintem igen. Mar ferjnel vagyok, gyerek is Van. 15 eves koromban (12 Eve) Volt egy hapsi, akiert mindent megtettem volna... Csak parszor csokoloztunk, de imadtam.Tudom, sokan gondoljatok, hogy akkor meg gyerek voltam, pedig nem. Szinte Minden nap eszembe jut Meg mindig... Es meg mindig beleremegek csak a gondolatba😞😞😞
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, habár szerintem nem figyelted a kategóriát. És amúgy ha lehetne bármilyen esély arra hogy vele legyél. Vele lennél?
2017. márc. 22. 19:29
3/10 anonim válasza:
Szerintem létezik. 9 éve vagyok szerelmes egy srácba aki sosem szeretett pedig ismerjük egymást 3 éves korunk óta. Most van barátom de nem Ő
4/10 A kérdező kommentje:
#3as es hogy birod ki (nelkule) ennyi ideig?
2017. márc. 22. 20:23
5/10 anonim válasza:
En is több mint 8 éve szerelemes vagyok egy igazi angyalfiuba.
6/10 A kérdező kommentje:
#5os es neked hogy megy nelkule?
2017. márc. 22. 20:29
7/10 anonim válasza:
Könnyen lehetséges az ilyen a plátói szerelmek mivoltja miatt. Ilyenkor nem az adott személyhez vonzodunk hanem a személy egy részére alapuló árnyba. Nagyon érdekes hogy akik több évig szeretnek valakit viszonzatlanul azok ha csokoloznak elmulik a szerelem mert az árny eltunik és csak egy ember marad.
8/10 anonim válasza:
Igen létezik és szerintem csak egy örök szerelem van a világon,és sajnos ezt sokan nam találják meg😐.
9/10 anonim válasza:
nekem is volt ilyen, amíg nem találtam egy olyan lányt akibe jobban nem zúgtam bele. Persze a régit sem felejtem el és az érzelmek megmaradnak, de olyan mély érzelmeket nem tud már kifejteni mint az új.
10/10 A kérdező kommentje:
Hűha köszi mindenkinek. És igazatok lehet. Elmúlhat (egy kicsit) ha feltűnik egy új személy.
2017. márc. 23. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!