Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Viszonzatlan szerelem. Veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonzatlan szerelem. Veletek is történt már hasonló? Hogyan lehet ezen túljutni? 20/f

Figyelt kérdés

Azt hiszem, szerelmes vagyok az egyik fiú ismerősömbe. Nem mondanám, hogy barát, mert csak nemrég ismerjük egymást, de annyira megfogott minden téren és annyira jól érzem vele magam, hogy folyton rá gondolok. Mindenről megfeledkezem, amikor vele vagyok. Állítása szerint heteró, viszont 23 éves és még lánnyal sem volt, valamint szokott fura megjegyzéseket tenni, célozgatni, érdeklődni és kedveskedni. Valamint nagyon kíváncsi is: "meleges" dolgokat szokott tőlem kérdezgetni, sőt még a szexről is érdeklődött már. Teljesen összezavart és nem tudom, mit higgyek, legszívesebben megcsókolnám. Szinte minden nap beszélünk és én alig várom mindig, hogy írjon. Gyakran gondolok arra, hogy úgy hozzábújnék és simogatnám, puszilgatnám, mert egyébként ő is egy romantikus alkat.

Olyan egyértelmű jeleket ad, hogy szerintem meleg, de azt mondja, hogy heteró. Ti mit gondoltok?

2015. dec. 26. 11:34
 1/7 anonim válasza:
100%
Szerintem is "baj" van vele, meg eleve ha már felmerül benned a gyanú, akkor ott valami nem stimmel.
2015. dec. 26. 11:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

én azt gondolom hogy biszexuális.

és mivel a lányoknál nem volt eddig sikere ezért inkább a fiúk felé kezd húzni.

2015. dec. 26. 11:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem próbálkozz nála. veszíteni valód nincs, hisz tudja rólad.

El tudom képzelni róla, hogy csak álcázásként mondja magáról, hogy hetero.

2015. dec. 26. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha a szexről is kérdezget, akkor tuti izgatja a dolog. Próbálkozz!
2015. dec. 26. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős helyzet... Mindkettőre értem. Próbálkozz! Biztos vissza fog riadni egyszer-kétszer, de lehet, hogy lesz belőle valami. :)
2015. dec. 26. 23:26
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem is próbálkozz nála de csak lassan:)
2015. dec. 27. 01:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Jó, oké. De ha ez a fiú tényleg meleg vagy bi, akkor azt miért titkolná el előled? Hiszen tudja, hogy mivel te meleg vagy, megbízhat benned. Mégse mond semmit. Ez így számomra nem tűnik logikusnak.

Szerintem ne nyomulj rá, csak beszélgess vele sokat erről a témáról, akkor előbb-utóbb be fogja neked vallani, ha tényleg meleg, bisex vagy egy kíváncsi heteró.

De ha nem az, akkor sincs baj. Tök jó, hogy neked van egy ilyen heteró barátod, aki nyitott más emberek felé és érdeklődik tőled a melegekkel kapcsolatban.

Amúgy ha gondolod ismerkedj olyan fiúkkal, akik biztosan melegek. Pl. ott a GBME kör :)

2015. dec. 27. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!