Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. Szerelem vagy valami hasonló?
Az nem lehet hogy zavarban van? Én is így vagyok vele ha egyedül maradok valakivel aki tetszik.
Ahogy elnézem azzal hogy bevallod neki, sokmindent már nem ronthatsz. Azt írod te vagy már így is a rezidens homo az osztályban, innentől kezdve már ki is élvezhetnéd a HELYZET POZITÍVUMÁT, nem? Ha mindenki tudja, akkor nem kell félni hogy kiderül.
Ha a srác igent mond,az jó. ha nemet, akkor meg ő is el fog tűnni a közeledből, ergó egyszerűbb lesz rajta túl lenni. Ez eléggé win-win, nem?
A négyesnek igaza van !
Bár valös helyzetben elég gáz a szitu!
En azt mondom!
Élvezed hogy fiatal vagy,ilyen fiút soha se fogsz tudni ezután szerezni,próbáld meg.
Ne halaszd el amit még ma megtehetsz,de lehet hogy holnap nem !!!!
Ezt nagyon egyszerű leírni tudom,de egy életünk van !
Igen igen nem nem....
Egyébként meg mondd azt az oszttársaidnak h bisex vagy
Jobban el fogják fogadni !
Beszélj velük arról is h de jó egy csaj,de vállald fel h a fiúk is marhára bejonnek ! :)
Így talán jobban elfogadnak.
Remélem a torteneted nem kitalacio
Sok sikert ;)
Szia!
Ezt tapasztalatból mondom!!! Ha én azzal vagyok akit szeretek nem tehetek róla bezsongok.Teljesen olyan leszek amit tr irtál. :/ tudom hogy ilyenkor idegesitö vagyok.Sajnos elég nehéz ügy próbálok normálisan viselkedni és van mikor át megyek bunkónak. Utána nagyon el szégyelem magam de tudom hogy az első pillanattól kezdve belé estem.Csak nekem ez forditva van. Mintha lettek volna utalások de ha a szemembe mondanák sem venném észre...Mostmár. Ottartok hogy ő bunkozik velem. Az első jelnél oda kellett volna lépnem és szemébe mondanom.Sajnos most én is a legalján vagyok mint az osztály melege.azért nehéz nekem mert annyire erős színes személyiség így mindig lányokal van és amit együtt. Töltünk kb 15-20 perc nem elég ahozz meghódítsam.Bár már az sincs sajnos :/ sok szerencsét szerintem szeret téged csak nem tudja hogy közeledjen hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!