Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Viszonzatlan szerelem meddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonzatlan szerelem meddig tart?

Figyelt kérdés
Szerelmes lettem egy lányba, megbeszéltük ö nem szerelmes de kedvel. Viszont nálam már testi tünetek is vannak, mellkasi érzés, kevés alvás, fogytam is. Sokszor összezavarodok, elfelejtek dolgokat ilyesmi. Fejben próbálom magamban tisztázni a dolgot, de nem igazán sikerül. Létezik az, hogy tudatosan nem vagyok szerelmes de attól függetlenül igen? Ha nem találkozok vele többet meddig tarthat?

2016. szept. 3. 18:55
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
Ameddig nem zárod le a fejecskédben. Sajnos ehhez az esetek többségében egy másik nő kell.
2016. szept. 3. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha eszedbe jut, rögtön próbáld meg elterelni a gondolataidat, minél kevesebbet foglalkozni vele fejben is. Ha nem is találkozol/beszélsz vele, akkor el fogod felejteni, de hogy mikorra, az nyilván függ attól is, hogy mennyire komolyak az érzéseid. De én azt javaslom, hogy próbálj közben ismerkedni is, és majd jön egy lány, aki elfelejteti veled teljesen.
2016. szept. 3. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Tudatos szerelem nem létezik

Ha dédelgeted magadban az érzést akkor akar halalodig is tarthat

Meg kell tanulni elengedni vágyakat kulönben boldogtalan leszel

2016. szept. 3. 19:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy nem tudatos, fejben totál elengedtem. Eldöntöttem nem találkozok vele többet és elfejtem, meglátom mennyi ideig érzek még ilyen tüneteket. Ilyet még sose éreztem, nem gondoltam volna a szerelem az ilyen komoly érzés.
2016. szept. 3. 19:39
 5/5 anonim válasza:
Hidd el soha nem múlik el teljesen kicsit csillapodik majd újra elő bukkan a semmibő.a szerelem egy csoda van aki bevalja és van aki tagadja.Nekem 17 éve egy pillantás elég volt utána bár mikor láttam hevesen dobogott a szivem remeget a lábam stb.az idei nyáron teljesült de neki nem jelentettem semit csak egy újabb trofea. Azt gondoltam mostmár elfelejtem. Tévedtem még jobban hiányzik meg jobban remegek meg hevesebben dobg a szivem amikor látom pedig o is mindent meg tesz hogy kiszeresek belőle.Hidd el nem lesz könnyű de majd homalyosodnak az érzések de el nem múlnak SOHA
2016. dec. 31. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!