Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti folytatnátok viszonyt olyan pasival, akinek van barátnője?
Figyelt kérdés
2017. febr. 28. 12:15
1/12 anonim válasza:
Nem! Egyrészt nem gyalogolok bele semmibe, másrészt többre becsülöm magam, mint hogy a második legyek.
2/12 A kérdező kommentje:
Viszony alatt szexkapcsolatot értek,nem párkapcsolatot.
2017. febr. 28. 12:39
3/12 anonim válasza:
Tényleg annyira fontos megdugatni magad vele, hogy ezzel mondjuk tönkretedd az ő kapcsolatukat, esetleg a párjának az életét? Lelkiismerettel és gerinccel hogy állsz?
4/12 anonim válasza:
Nem. De felmerülne bennem a kérdés,hogy ha a pasi velem benne lenne,akkor valószínűleg mással is. Szóval ha én nem megyek bele,akkor majd keres mást,és megteszi mással. Csak ne én legyek az az ember. Szerintem egy szexkapcsolat nem ér annyit,hogy ha kiderül,utána én legyek a szemét r**anc. Mert ilyenkor úgyis mindig a nőt hibáztatják,holott a pasi is ugyanolyan hibás.
6/12 anonim válasza:
4. Itt két pasi van és csak egy csaj. Nézd meg a kategóriát.
7/12 anonim válasza:
Nem.
Az az érv nem érv, hogy ha veled nem, majd megteszi mással, úgyhogy minek kéne gerincet növesztened.
Aki foglalt, azzal semmit nem csinálnék. Keressen magához hasonló erkölcsi hulladékot, ha akar. Nekem van önbecsülésem.
8/12 anonim válasza:
Én biszex vagyok, engem nem zavarna, sőt... esetleg lehetne egy édeshármas :)
9/12 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle,állítólag még a barátnője mellett még egy csaj is van,aki csak szeretőnek tart,de még egy fiú is kellene neki.
Nem mondtam,hogy belemegyek,csak kíváncsi voltam mit gondoltok erről..
2017. febr. 28. 15:44
10/12 anonim válasza:
Hmm! Ő nem csak makkal álmodik, ha nem be is zsákolja... Vajon én hol rontottam el?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!