Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a buszon feltűnően néz egy fiú, akinek van barátnője?
A buszon velem szemben ült egy srác, igazából nem úgy szemben, hanem ő egy négyesben ült háttal, én meg az utolsó, magasított ülésen, a négyes mögött. Mindketten egyedül. Kicsit feltűnően néztem eleinte, de csak még indulás előtt. Félúton észrevettem, hogy elvétve néz engem. Később gondoltam beszállok a nézésbe, nem is egyszer találkozott a tekintetünk. Közben felhívta a barátnőjét is, de lehet a lány hívta, pont nem odanéztem, tudom, hogy van neki mert már messziről láttam őket, és tudom, hogy ő volt, mert hallottam, hogy nevezi köszönéskor. De lényegtelen. Amikor összeakadt a szemünk leghosszabb időre, akkor kicsit el is mosolyodott, majdnem elnevette magát. Hogy a telefon miatt, vagy miattam nem tudom. Ami még fura volt, hogy a keze gyakran, már-már feltűnően a lábai közé csúszott, inkább mintha kevésbé tudatosan takarni szeretne valamit, esetleg valamilyen 'folyamatot'. Egy helyen szálltunk le, miután leszálltunk más irányba indultunk el, de visszanézett rám, igaz még telefonált, de ő is rám. Nem is egyszer. Egészen addig néztünk vissza-vissza egymásra, amíg nem estünk ki a látóhatárból. Miért csinálta? Tetszek neki? Vagy csak észrevette, hogy néztem eleinte, és szórakozott? Amúgy egy 45 perces útról van szó.
19/F/M
szerintem tetszettél neki!
remélem találkoztok még!
Ez a történet nagyon hasonlít amit én tapasztaltam :D
Csak mondjuk én telefonáltam és az út csak 35 p. Velem nem egyszer történt meg ez a fajta "szemezés" ha lehet ezt így mondani .A leszállás utáni események meg ugyan így zajlottak.Ja meg én tudom róla hogy van barátnője mert nyomoztam a srác után egy kicsit.
Hát :D akkor nem csak velem esett meg.
Egyébként az a baj, hogy nyár van. Ilyenkor nem olyan kiszámíthatóan utaznak az emberek, mint iskola időben. Szóval, csak remélni tudom, hogy összefutok még vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!