Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok, ha a párotokat az egyik haverjának a barátnője feltűnően bámulná?
Figyelt kérdés
Nem egyszeri esetről van szó, amikor csak meglátja a páromat a csaj, alig veszi le róla a szemét.2011. jún. 30. 15:28
1/18 anonim válasza:
csak bámulja.. azt még lehet.. de ha a párom is viszonozza ezt, akkor az gond
2/18 TOMAtm válasza:
gruppen van készülőben ;)
neked bejön a csaj pasija?
3/18 anonim válasza:
Röhögd ki a csajt, nehogy féltékenyen nézzél rá, annak lehet hogy még örülne is. Esetleg kedveskedj feltűnően a pasidnak, öleld át, csókold meg.
4/18 A kérdező kommentje:
Azért az már egy kicsit zavaró, ha egy pillanatra sem veszi le róla a szemét. A párom nem viszonozza, nem is örül ennek.
2011. jún. 30. 15:31
5/18 A kérdező kommentje:
A csaj pasija nem épp a férfias kategóriába tartozik :D
2011. jún. 30. 15:32
7/18 anonim válasza:
röhögd ki a csajt.. nalam rosszabb szitu volt. elmentunk 1 buliba, és 1 csak rámászott a pasimra.. hiába voltam ott, hiába táncoltunk, csókolóztunk, öleltem meg a szeme láttára, mindig vmi hülyeséggek odament a pasimhoz.. de a pasim csak nevetett rajta, meg én is :)
8/18 anonim válasza:
És a nagy kérdés: annak a csajnak a pasija mit csinál eközben? Őt nem is érdekli, hogy a barátnője más férfiak után csorgatja a nyálát? Esetleg megkérdezhetnéd az ő véleményét. Én vagyok olyan szabadszájú, hogy haveri találkozásnál félrehívnám a srácot...
9/18 A kérdező kommentje:
Általában akkor csinálja ezt, mikor a pasija épp nincs a közelben vagy nem figyel. De amúgy a srác sem zavartatja magát és nyugodtan megbámul más csajokat. Őszintén megmondva, nem vagyok jóban velük, ezért nem is fogom félre hívni. Mivel tudnám kimutatni a felsőbbrendűségemet hogy a párom csak az enyém?:D
2011. jún. 30. 15:42
10/18 anonim válasza:
Meny utána a mosdóba aztán tépd meg,ne légy már ilyen kis mulya!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!