Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok, ha a párotokat az egyik haverjának a barátnője feltűnően bámulná?

Figyelt kérdés
Nem egyszeri esetről van szó, amikor csak meglátja a páromat a csaj, alig veszi le róla a szemét.
2011. jún. 30. 15:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Diszkrétebben szeretném. Ennyire mélyre azért nem akarok süllyedni. Olyanokra gondoltam, mint a csókolózós, ölelgetős. Esetleg valami beszólás, amit elejthetnék, ha épp elmegyek mellette? Vagy rossz ötlet lenne, ha írnák csajnak, hogy vegyen vissza?
2011. jún. 30. 15:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Inkább mond meg neki személyesen,vagy a pasid előtt hívd ki valami olyan versenyszerűségre amiben jó vagy mitudom én mondjuk egy szkander?:)
2011. jún. 30. 15:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ha megvered, vagy fenyegeted a csajt, akkor nemcsak, hogy a méltóságodat fogod elveszíteni...de még az is lehet, hogy a csaj a végén úgy adja elő a sztorit a társaságban, hogy te milyen szemét vagy. Vigyázni kell az ilyenekkel!

Amúgy ha feltűnően nem törődtök vele, se te, se a pasid, előbb-utóbb abba fogja hagyni, mivel látja, hogy nem ér el eredményt. Tudom, nehéz kibírni, de az ő büszkeségét még az is legyezi, ha féltékeny vagy... egy pillantásra se méltasd.

2011. jún. 30. 15:53
 14/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez tetszik. De most mondjam meg a barátomnak, hogy egy pillantást se vessen rá? Ez valóban működhet? Egyébként ha bámulják a páromat, akkor direkt én is bámulom az adott csajt. Ez probléma?
2011. jún. 30. 15:55
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen, mondd meg neki, hogy nehogy zavarba jöjjön, könyvelje el, hogy egy kis hülye ez a csaj és kész.

Te is ránézhetsz, csak semmiképpen ne látszódjon rajtad, hogy mennyire zavar, amit csinál. Attól csak még jobban belemelegedne!

2011. jún. 30. 15:58
 16/18 A kérdező kommentje:
Az jó, ha mosolygok a csajra?:D
2011. jún. 30. 16:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Az jó! :D Ha látod, hogy mérges lett, vagy ilyesmi, akkor lesajnálóan mosolyogj rá.
2011. jún. 30. 16:24
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2011. jún. 30. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!