Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnám meg igazán, hogy milyen a szexuális orientációm?
Lány vagy, ugye? Csak véletlenül ide írtál és nem a leszbikusság kategóriába.
Nézd... velem ugyanez volt. Aztán megtudtam, mi a bajom. Homoszexuális kényszergondolatok! A rögeszmés-kényszeres zavar (ocd) egyik tünete ez. A leírásodból ordít, hogy nem vagy leszbikus, hanem ilyen témájú kényszergondolataid vannak. Az, hogy más mentális problémád is van, a személyiségzavar, még inkább ezt támasztja alá.
Én full hetero vagyok, mégis előjöttek nálam is ezek a gondolatok, kételkedni kezdtem az identitásomban, másra sem tudtam gondolni naphosszat, csak erre. Kb. kezem-lábam remegett, a szám meg kiszáradt az idegességtől, nagyon megviselt ez, annyira, hogy még aludni és enni sem tudtam. Végül elmentem egy pszichiáterhez, most is gyógyszert szedek, és a kényszergondolataim már nagyrészt el is múltak!
Szóval ne aggódj, nem vagy leszbi, biszex sem, és nem is fogsz azzá változni! Ez a jó hír. A rossz hír pedig az, hogy a személyiségzavar mellé begyűjtöttél még egy mentális betegséget, ami azonban hatékonyan kezelhető!
Ha van bármi kérdésed, írj nyugodtan privátot. Linkeket is tudok küldeni a hocd-ről (homosexual obsessive compulsive disorder). Sajnos csak angolul, magyarul valamiért nem nagyon vannak a témában cikkek...
Remélem, megnyugtattalak valamennyire!
28/N/ocd-s
Szia!
Mi lett veled azóta? Én is OCD-s vagyok, és az a rész kissé megrémitett, amikor azt írtad, hogy "egy nő mellett meg férfiasnak, mintha nem is ugyanaz az ember lennék." Ilyet mástól még nem hallottam, de hasonlít ahhoz, amit én érzek. Nem a valósagban, hanem mondkuk videókat nézve. Hozzátartozik, hogy én szeretek történeteket kitalálni. De most megijesztettél ezzel, hogy személyiségzavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!