Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Tömören annyi,hogy végzős vagyok középiskolában,és úgy fél éve egyik fiú osztálytásam (focizik) elkezdett tetszeni,senki se tudja,még magamnak se nagyon merem bevallani,hogy meleg vagyok,elötte ülök néhány órán,amikor szenved órán a kapucnimat baszkurálja,3 évig nemnagyon beszéltünk,de idén elég sokat,másik klikkben van mint én és a társaságában sok a homofób meg társaságukból 2 emberrel utáljuk egymást,állandóan rá gondolok ,hiányzik mindig,már csak a +1 éves technikumon fogok vele mindennap találkozni én utána megyek külföldre,nem tudom mit csináljak,hogy tudnék közeledni vagy valami.. (Nincs barátnője,nemtudom,hogy lett volna,de múltkor beszélték,hogy nem nagyon vannak normals lányok es ő vár inkább,minthogy bárkivel összejöjjön,valakinek volt hasonló élménye? Tudnátok segíteni? :/2017. febr. 18. 16:00
1/3 anonim válasza:
Nem kell minden vonzódást és gyengéd érzést szerelemnek minősíteni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem engedd el. Ez a középiskola és az alapján amit leírtál kétlem hogy meg lenne a hajlama. Megaláznád magad (illetve ők aláznának meg), a fiú nem barátkozna veled többet sőt messziről elkerülne. Ráadásul a haverjai leírása alapján neki is gáz lenne.
Ez csak fellángolás lehet. Most intenzív, de középsuli után emlékezni sem fogsz rá. És találsz majd egy olyan srácot aki tényleg megdobogtatja a szíved és te is az övét
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,csak nehez.. :/
2017. febr. 20. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!