Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátomba. Bevalljam neki?
Ha a legjobb barátod aķkor csak ismered annyira hogy elmondd-e neki vagy sem, nem igaz?
Ha ő is jó barátjának tart téged akkor elfogadja és megért.
Amíg más embereket kell ezért megkérdezni hogy elmondd-e, addig hagyd szerintem. Valld be akkor ha muszáj, nem érné meg kockáztatni egy barátságot.
Ha tényleg a legjobb barátod akkor meg fogja érteni. Ha meg nem fogadja el, akkor csak egy szimpla barát/ismerős.
De ha elmondod, először inkább csak annyit mondj, hogy meleg vagy, hagyd feldolgozni, aztán majd elmondhatod a többit is.
én évek óta érzek így a legjobb barátom iránt, 4 éve ismertem mikor elmondtam neki hogy fiukat is szeretem aztán ré fél évre hogy konkrétan őt, őt is érdekli kicsit a dolog de nem merné kipróbálni, szóval nem erőltetem pár hónapig ezt tettem de ha igazán akarná már együtt lennénk mint egy pár de így legalább még legjobb barátok vagyunk
szerintem mond el neki, de csak ha elég mély ez a barátság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!