Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem tudok szerelmes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szerelmes lenni férfiba?

Figyelt kérdés
Már 9 éve, lassan 10 éve élek szexuális életet férfiakkal, ebből kb 6 éve tudom hogy meleg vagyok, de egyszerűen képtelen vagyok beleszeretni egy férfiba.. Tudom, hogy ez magától szokott jönni, de ennyi idő után még semmi? Ez hogy lehet?
2016. dec. 19. 06:54
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Valószínűleg hormonálisan nem is tudsz szerelmet érezni.

Hosszú, boldogtalan öregkor elé nézel.

2016. dec. 19. 08:17
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Vagy nem is vagy meleg csak tobb sikerèlmènyed volt eddig a pasiknál mint a nőknèl ès a konyebb utat választottad
2016. dec. 19. 08:24
 3/5 anonim válasza:
86%

Nincs kedved ismerkedni?

Budapesten lakok és meleg vagyok mint a nyári napsugár

2016. dec. 19. 11:21
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos egyike vagy a ritka eseteknek, amikor a lelki és a szexuális vonzódás nem egyezik meg. Nőkkel mi a helyzet? Ha lelkileg (is) vonzódsz hozzájuk, akkor heteroromantikus bi-/homoszexuális vagy.
2016. dec. 23. 23:55
 5/5 anonim ***** válasza:
87%

Ahogy az előző mondja.

Hogy érzelmileg és fizikailag kikhez vonzódsz az két teljesen különböző dolog, semmi köze egymáshoz. És további dolgok is vannak még, nem csak ebből a kettőből áll össze az egész...

Csak a külső kinézetet is tovább bonthatjuk:

Van aki alakatilag a férfi testhez vonzódik, de udorodik minden férfiasságtól, tehát muszáj abszolút lányossá varázsolni a fiút számára.

Aztán még tovább megyek, olyan is van, aki mondjuk 1 métertől felfelé a férfi testhez vonzódik, 1m-től lefelé a női testhez.

Aztán annyi mindenféle van még, hogy csak na.

Ezeknek az embereknek egy jó része persze el se jut odáig, hogy megértse magát, mert amit a "másik" oldalon lát, az őrá ugyanúgy nem igaz.

És ez egyáltalán nem ritka eset, legalább annyian vannak ilyenek, mint a "normál" melegek, ha nem többen. Ahogy a heteró társadalom évezredekig nem volt hajlandó tudomást venni a melegség létezéséről, ugyanúgy napjaink meleg társadalma sem hajlandó tudomást venni arról, hogy nem mindenki pont úgy működik, ahogy szerintük minden melegnek működnie kéne. De majd egyszer jön egy forradalom, aztán helyreteszi ott is a dolgokat.

2017. jan. 1. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!