Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a szobatársamba mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez hülye kérdés de szeretném ha komolyan vennétek! Mind a ketten fiúk vagyunk már két éve vagyunk szobatársak négyen vagyunk 1 szobába és az eggyik szobatársam iránt többet érzek mint sima barátság. Szoktunk szórakozni hogy úgy csinálunk mint a melegek hogy hozzám ér én nyögök eggyet stb hülyeségnek veszi de én már nem nagyon . Szívesen össze jönnék vele de attól félek hogy ő nem meleg :( mit csináljak? Normális válaszokat kérek2016. okt. 24. 23:22
1/5 anonim válasza:
nem biztos hogy hülyeségnek veszi azt hogy hozzád ér és te nyögsz. lehet pont ugyanugy érez mint te. érj hozzá te is "hülyeségből". probálkozz! figyeld a reakcioit.
sok sikert!
2/5 anonim válasza:
Szerintem is viszonozd!
Csináld azt, amit veled szokott csinálni!
Aztán, lehet új dolgokat is beleszőni, fokozni!
Figyeld a reakcióját!
De, rengeteg mást is kitalálhatsz!
3/5 anonim válasza:
figyelj, légy bátor, ha csak ketten vagytok, lépj tovább, aztán meglátod a reakcióját.
ha meg reménytelen, akkor ciki, én is jártam így, de akkor is jobb ha legalább tisztán látsz.
4/5 anonim válasza:
Én csak egyet tudok érteni a fentebb szólókkal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!