Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vagyok ennyire introvertált? Hogyan tudnak változtatni rajta?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy amikor megismerek egy társaságot( ami amúgy is nehezen megy), minden jól alakul, aztan rájövök, hogy milyen emberek is valójában.( pl. Kétszínűek, megcsalják a pártjukat) utana mar nincs kedvem velük lenni, meg nem is érzem jól magam. Ezért a végen általában mindig ugyan oda jutok ki.. egyedül maradok, aztan reménykedem, hogy valami jobb embereket ismerek meg2017. febr. 11. 22:53
11/12 anonim válasza:
Nem te vagy a hibás, sajnos én is ezt tapasztalom. Nem számíthat az ember másra, csak önmagára, mert hátba fogják szúrni előbb vagy utóbb, ha nem veszi észre mi megy körülötte. Az értékek változtak, én is el vagyok veszve, rossz, hogy nem találok olyan emberekre akikkel jól tudnám érezni magam, és nem azt tapasztalnám, hogy csak ideig óráig viselkedik úgy az adott személy, ahogy.
12/12 anonim válasza:
nem kell rajta változtatnod. ez nem egy probléma hanem egy személyiségtípus és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!