Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miert vagyok ennyire introvert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ennyire introvertált? Hogyan tudnak változtatni rajta?

Figyelt kérdés
Az a gond, hogy amikor megismerek egy társaságot( ami amúgy is nehezen megy), minden jól alakul, aztan rájövök, hogy milyen emberek is valójában.( pl. Kétszínűek, megcsalják a pártjukat) utana mar nincs kedvem velük lenni, meg nem is érzem jól magam. Ezért a végen általában mindig ugyan oda jutok ki.. egyedül maradok, aztan reménykedem, hogy valami jobb embereket ismerek meg

2017. febr. 11. 22:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%

Gondolj arra hogy mindenki ilyen nem fogsz rendes emberekkel gyakran találkozni szóval akiket ismersz jól becsüld meg

Amúgy meg egyszerűbb ha idomulsz hozzájuk csak azzal legyél tisztességes aki veled is az volt

2017. febr. 11. 23:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Rossz emberekkel nekem sincs kedvem lenni xd Ezért van egy rahedli haverom, barátom kevés, de azokban a barátokban tényleg meglehet bízni.

Szóval, csak megkell találnod a megfelelő embert, embereket, társaságot :)

22F

2017. febr. 11. 23:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Dettó ugyanez. Keresgélni kell és a minőségre menni a mennyiség helyett. Ne társaságot, hanem személyt keress! De pl most van ilyen mentori program -ha iskolás vagy-, ami segít a szakmában és "az életre" is felkészít, ami arról is szól, hogy az emberi kapcsolatok kialakításán javítsunk. Sajnos az introvertált emberek nehezen találnak rá egymásra, ha egyik se tanul meg kicsit nyitottabb lenni. De ezzel elég hipokrata vagyok, hisz én pont ez vagyok, csak én még nem is próbálok társaságba beilleszkedni, hanem inkább vagyok egyedül magam, mert legalább nem kell gerinctelen férgeknek meg a sok aberráltnak vicsorítanom, miközben tudom, milyen személy is valójában és ez az elveimmel erősen szemben áll...De az introvertáltakból állítólag jó vezetők lesznek. :D

Fel a fejjel! ;)

2017. febr. 11. 23:05
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat 😊

Szeptembertől fogok egyetemre járni, remelem majd ott alakul valami 😄.

2017. febr. 11. 23:09
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy?
2017. febr. 11. 23:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Rossz társaságokban vagy. Én úgy próbálom megválogatni a barátaim akik normális értékrendet képviselnek számomra.

Remélem az egyetemen majd megtalálod a saját társaságod! ;)

19/F

2017. febr. 12. 00:31
 7/12 A kérdező kommentje:
Most lettem 20
2017. febr. 12. 08:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Isten éltessen, sajnos manapság, az élet bármilyen helyzetében nehéz normális embereket találni :(

Írj, ha szívesen ismerkednél, egy normális, bi fiúval.

2017. febr. 12. 14:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem reménytelen a helyzet, szóval csak áldozatot kell hozni, azaz merni felvállalni saját magadat, az értékeidet, aztán szó szerint kukába az ilyesfajta kapcsolatokkal.. Az elején nehéz áldozat, akár hónapok, évek is eltelhetnek, míg kialakul egy rendes ismerősi kapcsolatod.

Nekem elegem lett, 1 éve pár ember kivételével mindenkit eldobtam magamtól, néhányan megmondták, hogy bunkó lettem, de ez nem így működik..

Az elején iszonyú nehéz volt, egyedül voltam, érzelmileg ingatag.., de megérte teljes mértékben, ma már csak a minőségi kapcsolatok kialakítására törekszem, aki nem illik bele az értékrendszerembe, azt hamar lerázom, kivéve ha akar fejlődni.

Már csak olyan barátaim, ismerőseim vannak/családot leszámítva, akikkel teljes mértékben önmagam lehetek, s ők is a társaságomban.

Jelenleg három olyan ember is van az életemben, akikkel nemrég hozott össze az utam, mindezidáig biztatóan alakul a kapcsolatunk :)

Merjetek önmagatok lenni emberek! :)

Féljetek attól, hogy 1-év múltán is ugyan ott fog tartani az emberekkel való kapcsolatotok, mint ma.

Egyébként én is introvertált vagyok, de szerintem ez csak fejben dől el, mint sok más dolog, persze azt nem tagadom, hogy mint a horoszkópnak etc.. ennek is van valóságalapja, viszont nem szabad beskatulyáznunk magunkat sehova, mert úgy nem leszünk képesek a fejlődésre, még ha vágyunk is rá.

18/f

2017. febr. 14. 02:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne akarj erkölcsileg ítélkezni mindenki felett mert abba előbb utobb te fogsz beleőrülni.

Fogadd el, hogy az életet bevallva, bevallatlanul manipulációs játszmák, kisebb nagyobb kegyes es kegyetlen hazugságok hálója szövi át. Es ez nem azért van igy mert az emberek gonoszak, hanem mert igénylik a hazugságot. Fogadd el hogy az emberek sokféleképpen boldogulnak es nem biztos h a te stratégiád az egyedüli üdvözítő út

2017. márc. 14. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!