Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek egy introvertált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy introvertált fiúnak is lehet esélye?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy nem sok, tekintve a korosztályom nagy részét, akik szeretik a társaságot, a bulikat, a csoportos programokat. Én ráadásul még alkoholt sem iszok. Nem valami vonzó személyiség, tudom.

Nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy csak sajnáltatom magam, de tényleg kilátástalannak érzem a helyzetem. Legalábbis azt a részét, hogy nem illek össze másokkal. Még egy "sima" randira is félek elmenni, ami az ismerkedés és így egy kapcsolat kezdete lenne.

Akinek van tapasztalata, pár motiváló kedves szava annak köszönöm!

2016. okt. 14. 20:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
29%

az introvertáltság nem ez :D

ez a GYÍKSÁG :D

én is introvertált vagyok, mégis találok nőt.

PEDIG jól sem nézek ki :(

2016. okt. 14. 20:26
 2/15 anonim ***** válasza:
50%

figyelj haver, én nem ihatok alkoholt orvosi eltiltás miatt :) mégis volt kapcsolatom. Utolsó randim épp hétfőn.

Ismerkedni bárhol lehet, buszon, metrón, neten, könyvtárban, utcán. De a picsogás nem fog előbbre vinni, szóval döntsd el mit akarsz.

Másrészről meg vannak akik az introvertáltakat szeretik. Introvertált nők is vannak :v

2016. okt. 14. 20:31
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

Szia! Nekem pl kifejezetten vonzó lenne egy ilyen személyiségű srác, ha ehhez egy vállalható külső is társul :) Biztosan többen vannak ezzel így!

24/m

2016. okt. 14. 20:38
 4/15 anonim ***** válasza:
67%

vállalható külső...

mert most mivan? Az introvertáltak csúnyák? A szép fiuknál meg nem számit?

2016. okt. 14. 20:40
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi féle képpen nem kizáró ok ha meg tudsz nevettetni nekem jó csak ne az legyen, hogy nem tudunk beszélni semmiről... Láttam már olyan srácok aki úgy nézett ki, hogy a fél vesémet oda adtam volna érte de nem tudtunk beszélni...
2016. okt. 14. 20:42
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet esélyed, persze. Nekem pl. az introvertrált fiúk jobban bejönnek :)

27/f

2016. okt. 14. 20:44
 7/15 A kérdező kommentje:

1# akkor mi az introvertáltság?

És meleg fiú vagyok 1# és 2#.

Valakinek az alap személyisége olyan, hogy nehezen ismerkedik, legyen az busz vagy könyvtár.

2016. okt. 14. 20:51
 8/15 anonim ***** válasza:
10%

Meleg fiu?

Huha....akkor te beloled lesz a tipikus gátlásos meleg fiuk egyike aki tarskeresokon kamu lany profillal szexchatezik ferfiakkal?

2016. okt. 14. 21:00
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lehetne, mivel én is ilyen gyík vagyok - az első válaszoló szavaival élve - nekem is a hozzám hasonló, a kérdésben körülírt fiúk jönnek be. :P
2016. okt. 14. 21:01
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Te félénk vagy. Jó, introvált is lehetsz, de aki simán introvált az nem fél elmenni randira, csak nem vágyna nagyon bulizásra stb.

Valakit csak találsz magad mellé, ne félj! Én is azt gondoltam, hogy sose lesz senkim, viszont most meg egy szintén félénk -talán introvált is- fiúnak megtetszettem és hihetetlenül megjött az életkedvem, szerintem ebből kapcsolat lesz. ;)

2016. okt. 14. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!