Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy introvertált fiúnak is lehet esélye?
Úgy érzem, hogy nem sok, tekintve a korosztályom nagy részét, akik szeretik a társaságot, a bulikat, a csoportos programokat. Én ráadásul még alkoholt sem iszok. Nem valami vonzó személyiség, tudom.
Nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy csak sajnáltatom magam, de tényleg kilátástalannak érzem a helyzetem. Legalábbis azt a részét, hogy nem illek össze másokkal. Még egy "sima" randira is félek elmenni, ami az ismerkedés és így egy kapcsolat kezdete lenne.
Akinek van tapasztalata, pár motiváló kedves szava annak köszönöm!
Persze hogy van. A barátom Is introvertált + még félénk is. Én meg az ellentétje vagyok. :D Nekem mostanra már teljesen megtud nyílni. És már kevésbbé félénk.
24/f/a
Én félénk és introvertált is vagyok egyben. Nem járok bulizni, barátaimmal is csak akkor találkozom, ha elhívnak. Ugyanúgy nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Sőt, az önbizalommal is vannak problémáim.
Mégis volt már kapcsolatom. Noha most egyedül vagyok...
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!