Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szakítsak? A pasim szőrös, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak? A pasim szőrös, és nem hajlandó leborotválni.1 hónapja vagyunk együtt de szerinte az olyan lenne mintha szoknyát venne fel.

Figyelt kérdés
tehát, egy nagyon tiszta és jóképű és ruhában ápoltnak tűnt pasiról van szó. soha nem gondoltam volna róla, de az egész teste szőrös. a hasa, a mellkasa, a háta és a segge is. én vagyok a passzív, ő az aktív, de szerintem elvárható lenne hogy ne legyen szőrös, vagy szőrtelenítsen nem?
2017. jan. 24. 20:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

Hat ha ennyire szereted, hogy a szor miatt felmerult benned a gondolat, hogy szakits, akkor nincs sok ertelme ennek a kapcsolatnak. Ezt most nem rosszbol irom, ne erts felre, nem kotelezo mindenkibe szerelmesnek lenni. De egy olyan pasira, akit csak ennyire szeretsz, kar az idodet (es az ovet is) vesztegetni. Jobban jartok, ha kerestek olyan fiut, akit szorostul borostul szerettek!

En no vagyok, a ferjem szoros, nagyon, szerintem azt legyantazni felerne egy kozepkori kinzassal, borotvallni meg brrr, allatira szurna. Soha egy pillanatig eszembe nem jutott emiatt szakitani, mert szeretem. Ha meg nem szeretnem, nem lenne a ferjem :)

2017. jan. 24. 21:53
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

Lehet, hogy röhejesen hangzik, hogy emiatt szakítani akar, de az is ugyan ilyen, hogy hiába kéri a pasiját párkapcsolaton belül. Nekem qva szarul esne, ha megkérném a pasim, hogy borotválja meg a hátsó felét és soha nem tenné. Ha már a szeretetnél tartunk, az nem egy oldalról jön, mindkét félnek tiszteletben kellene tartani egymás kívánságát, egymás kedvében kéne járni. Kérdező! Ostoba a kérdésed, ha emiatt szakítani akarsz vele, akkor tedd! Miért mástól kérdezed. Szerintem itt nem is a szőrösségről van szó, hanem a kérdező azt sérelmezi, hogy szarik rá a pasija egy nagyot arra, mit kér tőle.. Ez nem egy igazi kapcsolat.

Szeretet ide vagy oda, egy alapból nagyon szőrös pasi, aki sohasem szőrtelenít intim helyen, az undorító. Az és kész.

2017. jan. 24. 22:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora marhaságot, mint amit a hármas írt. Mi az, hogy egy férfi csak akkor férfi, ha szőrös? Volt olyan kollégám, akinek az arcán is csak pár szál nőtt, hetero, van felesége és gyereke is. Ja de bocs, akkor már nem férfi csak azért, mert nem szőrös? Micsoda vicc...

Kérdező: a kérdésed alapján téged is zavar a szőr (mint pl. engem is). Így igazából a kérdésedre egyértelmű a válasz, hogy igen. Ha szőrösen nem találod vonzónak, akkor úgyse lesz jó vele a továbbiakban sem a párkapcsolat, és mint tudjuk, egy párkapcsolat szexuális része is jó kell, hogy legyen, különben nem fog működni.

Azt hozzátenném, hogy nem várhatod el tőle, hogy leborotválja, ha ő úgy a saját bőrében nem érezné jól magát. Te sem éreznéd valószínűleg jól magad, ha ő meg azt kérné, hogy te meg hagyd meg magadon nagyra a szőrt mindenhol. A megoldás, olyat kell találnod, aki nem szőrös, vagy saját magától is szőrteleníti magát, a pasidnak meg olyan kell, aki a szőröseket kedveli.

2017. jan. 24. 22:58
 14/15 anonim ***** válasza:
78%
Én is nagyon szőrös vagyok, igaz passzív, de tőlem eddig minden partnerem elvárta, hogy szőrtelenítsek tetőtől talpig.
2017. jan. 25. 10:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A férfi nem attól férfi, mert szőrös. De azért nem is attól válsz azzá, hogy gyantázod magad... :D
2017. jan. 25. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!